Ekran kartı ve RAM önerisi

umut777

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda 8 GB RAM ve 1 boş DDR4 slot bulunmakta. GPU VRAM'i ise 2 GB. Ve oyunda GPU Memory çoğu zaman %98-%100 arasında duruyor ve takılmalar yaşatıyor. Sanki 2 GB ekran kartımı boğuyormuş gibi hissediyorum. Acaba yeni bir RAM alıp ekran kartını RAM'den 4 GB'a çıkartsam mı diyorum. İşe yararmı takılmaları azaltır mı? Uçuş Simulator'leri kullanıyorum. Ve bazı koşullar altında FPS 10'a düşüyor. Takılmaları azaltmam önemli ne tavsiye edersiniz bu işlem mümkün müdür? Ekran kartım GTX1050 ve Intel HD Graphics 630'da bulunuyor. Oyunda genellikle Intel çalışmıyor GTX çalışıyor.

İşlemci i7 7700hq anakartım hakkımda bilgim yok. Bilgisayarım HP Pavilion 15 CB-007nt. Şuan için bir bütçe ayırmadım. Oyandığım simülasyon Prepar3d birsürü eklentiyle birlikte zorlanma yaratıyor. Benden daha yüksek ayarlarda GTX1080 Sahibi arkadaşım 45fps civarı alıyor. Şimdilik bir bütçe ayarmadım. Cevaplara göre karar vereceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    34,9 KB · Görüntüleme: 45
İşlemci i7 7700HQ anakartım hakkımda bilgim yok. Bilgisayarım HP Pavilion 15 CB-007NT. Şu an için bir bütçe ayırmadım. Oyandığım simülasyon prepar3D birsürü eklentiyle birlikte zorlanma yaratıyor. Benden daha yüksek ayarlarda GTX1080 sahibi arkadaşım 45FPS civarı alıyor. Şimdilik bir bütçe ayarmadım. Cevaplara göre karar vereceğim.

Laptop mu seninki?

İşlemci i7 7700hq anakartım hakkımda bilgim yok. Bilgisayarım HP Pavilion 15 CB-007nt. Şuan için bir bütçe ayırmadım. Oyandığım simülasyon Prepar3d birsürü eklentiyle birlikte zorlanma yaratıyor. Benden daha yüksek ayarlarda GTX1080 Sahibi arkadaşım 45fps civarı alıyor. Şimdilik bir bütçe ayarmadım. Cevaplara göre karar vereceğim.

Anlıyorum. Bahsettiğiniz simülasyonu ilk kez duydum, birazcık araştırdım. Çoğu kişinin söylediği aşırı derecede vram ihtiyacı duyduğu bu oyunun. Eğer bu simülasyon sizin için öncelikliyse (herhangi bir eğitim için vb.) daha uygun bir cihaz almanız veya toplamanız gerekli. Benim tavsiyem 6 veya 8GB vram'li bir ekran kartı olur çünkü 4GB yeterli olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı