Ekran kartı veya anakart bozuk olabilir mi?

WhiteCorn

Femtopat
Arkadaştan aldığım ekran kartını başka bir anakarta ilk takışımda çalışmıştı ekrana görüntü gelmişti. Uzay sistemiydi? Daha sonra kasanın içine monte ettim, çalıştırdım ekrana görüntü gelmedi. Söktüm tekrar, uzay sistem yaptım. Kendi çalışan ekran kartımı taktım. Görüntü geldi. Sıkıntı yoktu, görüntü vermeyen ekran kartını kendi anakartıma taktım. Orada da görüntü verdi. Ben buradaki sorunu anlayamadım, ilkte görüntü verdi daha sonra görüntü vermedi ama kendi anakartıma çalıştı, aynı zamanda benim ekran kartım diğer anakartta da çalıştı. Anakart mı sorunlu ekran kartı mı sorunlu anlam veremedim.

Harici güç girişini takıyor musunuz?
Hayır.
İşlemci de Dahili GPU varsa ekran kartı bozuk olsa dahi görüntü alırsın. eğer ki senin ekran kartın sorunsuz aynı anakartta çalışıyorsa. Anakartta sıkıntı vardır.
Anakartın vga girişnden bile görüntü gelmiyor, 3.bir ekran kartı daha var o da aynı şekilde görüntü vermiyor, anakartta sorun olsa benim kendi ekran kartımdan görüntü vermez diye düşünüyorum.
Kesinlikle anakart.
Nedenini açıklayabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı