muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 14 Temmuz 2023 #1 4-5 ay önce VGA kablosunu yerinden çıkartırken ekran kartının VGA yuvalarından biride kendiyle beraber geldi. Başlarda sorun değildi ama 1,5 hafta önce ekran kartının motoru yandı o halde kullanamayacağım için kasadan çıkardım. Görüntüyü anakarttan alayım diyorum ama VGA kablosunun bir dişi çok uzun bir türlü oturmuyor iyice zorlayıp elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri 16893269941226341581968917421802.jpg 89,5 KB · Görüntüleme: 78
4-5 ay önce VGA kablosunu yerinden çıkartırken ekran kartının VGA yuvalarından biride kendiyle beraber geldi. Başlarda sorun değildi ama 1,5 hafta önce ekran kartının motoru yandı o halde kullanamayacağım için kasadan çıkardım. Görüntüyü anakarttan alayım diyorum ama VGA kablosunun bir dişi çok uzun bir türlü oturmuyor iyice zorlayıp elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Ne yapabilirim?
Çözüm Marix 14 Temmuz 2023 O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın.
O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.778 Çözümler 69 Yer İzmir 14 Temmuz 2023 #2 Pense ya da kerpeten yardımıyla çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.076 Çözümler 37 Yer Adana 14 Temmuz 2023 #3 muhammetsc dedi: 4-5 ay önce VGA kablosunu yerinden çıkartırken ekran kartının VGA yuvalarından biride kendiyle beraber geldi. Başlarda sorun değildi ama 1,5 hafta önce ekran kartının motoru yandı o halde kullanamayacağım için kasadan çıkardım. Görüntüyü anakarttan alayım diyorum ama VGA kablosunun bir dişi çok uzun bir türlü oturmuyor iyice zorlayıp elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dişi çok uzun Genişletmek için tıkla... Değil. Diğer civataya sıkışmış. Sökerek normale çevirebilirsin. Artı 0 Eksi
muhammetsc dedi: 4-5 ay önce VGA kablosunu yerinden çıkartırken ekran kartının VGA yuvalarından biride kendiyle beraber geldi. Başlarda sorun değildi ama 1,5 hafta önce ekran kartının motoru yandı o halde kullanamayacağım için kasadan çıkardım. Görüntüyü anakarttan alayım diyorum ama VGA kablosunun bir dişi çok uzun bir türlü oturmuyor iyice zorlayıp elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dişi çok uzun Genişletmek için tıkla... Değil. Diğer civataya sıkışmış. Sökerek normale çevirebilirsin.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 14 Temmuz 2023 #4 O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın. Artı 0 Eksi Çözüm
O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 14 Temmuz 2023 #5 Penseyle çevirip çıkartın. Artı 0 Eksi
KS KS muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 14 Temmuz 2023 #6 Marix dedi: O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama gelmiyor Marix dedi: O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oldu. Tşkr Dosya Ekleri 16893290173031253653794997752455.jpg 77,9 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Marix dedi: O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama gelmiyor Marix dedi: O uzun olan kablonun parçası değil kart üzerindeki parçayla gelmiş, uzun olan parçayı pense ile tutun, mavi olan kısımı çevirip çıkarın. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi oldu. Tşkr