M MehmetEfeErt Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 82 15 Eylül 2024 #1 1 gün önce ekran kartım yandı ve bugün acil bir şekilde bilgisayarı açmam gerekiyordu. Kardeşim bir fikir üretti aşağıdan arabanın motorunu alıp bilgisayara takmayı deneyelim mi dedi. Sizce deneyelim mi?
1 gün önce ekran kartım yandı ve bugün acil bir şekilde bilgisayarı açmam gerekiyordu. Kardeşim bir fikir üretti aşağıdan arabanın motorunu alıp bilgisayara takmayı deneyelim mi dedi. Sizce deneyelim mi?
KS KS M MehmetEfeErt Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 82 15 Eylül 2024 #11 ay1kan dedi: Şaka mı yapıyosunuz yoksa gerçekten aklınıza böyle saçma bir fikir geldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef şaka yapmıyorum. Az önce indik aşağı arabadan aldık motoru kabloları nereye takacağımızı bulamadık. Artı 0 Eksi
ay1kan dedi: Şaka mı yapıyosunuz yoksa gerçekten aklınıza böyle saçma bir fikir geldi mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef şaka yapmıyorum. Az önce indik aşağı arabadan aldık motoru kabloları nereye takacağımızı bulamadık.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #12 MehmetEfeErt dedi: Maalesef şaka yapmıyorum. Az önce indik aşağı arabadan aldık motoru kabloları nereye takacağımızı bulamadık. Genişletmek için tıkla... Yani hani ne diyeceğimi bilemiyorum. Artı 0 Eksi
MehmetEfeErt dedi: Maalesef şaka yapmıyorum. Az önce indik aşağı arabadan aldık motoru kabloları nereye takacağımızı bulamadık. Genişletmek için tıkla... Yani hani ne diyeceğimi bilemiyorum.