Ekran Kartı Yerine GPU Kullanmak

BugrahanOzdemir

Decapat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Bilgisayarda oyun oynamadığım için bir ekran kartına ihtiyacım yoktu, sahip olduğum GPU programlama için yeterliydi fakat 2. bir ekranı bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve bunun için bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu şekilde 2 ekranda farklı görüntü alabilecektim fakat alacağım ekran kartını sadece görüntü vermesi için kullanmak geri kalan işlemleri GPU yapsın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

Selamlar herkese. Bilgisayarda oyun oynamadığım için bir ekran kartına ihtiyacım yoktu, sahip olduğum GPU programlama için yeterliydi fakat 2. bir ekranı bilgisayarıma bağlamak istiyorum ve bunun için bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu şekilde 2 ekranda farklı görüntü alabilecektim fakat alacağım ekran kartını sadece görüntü vermesi için kullanmak geri kalan işlemleri GPU yapsın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...
Ekran kartı parçanın ismidir. GPU da Grafik İşleme Birimi, yani kartın merkezindeki işlemci oluyor. Mantıken GPU da ekran kartı oluyor. Anlatmak istediğinizi pek anlayamadım.

Kusura bakmayın donanım konusunda pek bilgim yok. Ekran kartından kastım ana karta harici olarak takılan parça. GPU dediğim de anakart ile beraber gelen dahili parça.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onboard çıkışı ekran kartı takınca kullanamıyorsunuz. takmış olduğunuz kartın çıkışlarını kullanıyorsunuz.

** : ek olarak mevcut sisteminiz hakkında biraz bilgi verirseniz daha etkili çözüm alabilirsiniz sorunuz/sorununuz ile alakalı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı