T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 7 4 Mart 2025 #1 Arkadaşlar temizlemek için ekran kartını söktüm. Takarken mandalın olduğu taraf tam giriyor ama sol taraf biraz yukarıda kalıyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar temizlemek için ekran kartını söktüm. Takarken mandalın olduğu taraf tam giriyor ama sol taraf biraz yukarıda kalıyor. Ne yapabilirim?
KS KS T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 7 4 Mart 2025 #11 Xantern dedi: Korkma, bastır. Genişletmek için tıkla... Bastırdıkça çatır çutur sesler geliyor KatakiNotFound dedi: Daha önceden nasıl oturmuştu o zaman? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok PC’yi aldım alalı ekran kartını ilk kez çıkardım. İlk geldiğinde de nasıl taktığımı hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Korkma, bastır. Genişletmek için tıkla... Bastırdıkça çatır çutur sesler geliyor KatakiNotFound dedi: Daha önceden nasıl oturmuştu o zaman? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok PC’yi aldım alalı ekran kartını ilk kez çıkardım. İlk geldiğinde de nasıl taktığımı hatırlamıyorum.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.854 Çözümler 12 Yer Midland 5 Mart 2025 #12 Penseyle orayı kes gitsin (!!) Artı 0 Eksi
KS KS T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 440 Çözümler 7 5 Mart 2025 #13 Darsiere dedi: Penseyle orayı kes gitsin (!!) Genişletmek için tıkla... Mantıklı vallahi, yerine tam oturmadı gibi ama çalıştı. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Penseyle orayı kes gitsin (!!) Genişletmek için tıkla... Mantıklı vallahi, yerine tam oturmadı gibi ama çalıştı.