Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #1 Merhaba. Son birkaç gündür oyun oynarken ekrana renkli çizgiler gelip gidiyordu sonra ya oyun çoküyordu ya da bilgisayar kapanıyordu. Yine oyun oynarken bilgisayar kapandı ve bu sefer asla açılmıyor mavi ekrana atıp duruyor.
Merhaba. Son birkaç gündür oyun oynarken ekrana renkli çizgiler gelip gidiyordu sonra ya oyun çoküyordu ya da bilgisayar kapanıyordu. Yine oyun oynarken bilgisayar kapandı ve bu sefer asla açılmıyor mavi ekrana atıp duruyor.
KS KS Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #11 393060 dedi: Hocam mavi ekran geldiğinde nasıl bir hata yazıyor örneğin "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" böyle bir yazı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekrandan kastım Windows’un kurtarma menüsüne atıyor ve hata kodu yazmıyor. Revainer dedi: Ekran kartın soğuk lehime veya bellek arızasına düşmüş yüksek ihtimal. Kart neydi? Genişletmek için tıkla... İmzada 3070 yazıyor ama henüz almadım şu an geçici olarak r7 265 var. 393060 dedi: Hocam Ryzen R7 5800X'de dahili grafik birimi var mı ? Sistemi imzasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... R7 5800X’te dahili grafik birimi yok. Artı 0 Eksi
393060 dedi: Hocam mavi ekran geldiğinde nasıl bir hata yazıyor örneğin "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" böyle bir yazı. Genişletmek için tıkla... Mavi ekrandan kastım Windows’un kurtarma menüsüne atıyor ve hata kodu yazmıyor. Revainer dedi: Ekran kartın soğuk lehime veya bellek arızasına düşmüş yüksek ihtimal. Kart neydi? Genişletmek için tıkla... İmzada 3070 yazıyor ama henüz almadım şu an geçici olarak r7 265 var. 393060 dedi: Hocam Ryzen R7 5800X'de dahili grafik birimi var mı ? Sistemi imzasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... R7 5800X’te dahili grafik birimi yok.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #12 Baturs dedi: İmzada 3070 yazıyor ama henüz almadım şu an geçici olarak r7 265 var. Genişletmek için tıkla... Bozulmaya en müsait kartlardan birisi zaten at çöpe gitsin. Artı 0 Eksi
Baturs dedi: İmzada 3070 yazıyor ama henüz almadım şu an geçici olarak r7 265 var. Genişletmek için tıkla... Bozulmaya en müsait kartlardan birisi zaten at çöpe gitsin.