Ekran kartı yüzünden sistem BIOS ekranındayken donuyor

cgrkzl

Decapat
Merhaba, uzay kasa topladığım bilgisayarıma 5. ekran kartını taktığım zaman BIOS ekranında aşağıda resmini eklediğim şekilde uyarı geliyor ve işletim sistemini açmıyor. Sanırım BIOS ayarları ile alakalı bir problem. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Anakartım: MSI Z490-A PRO.

Hazırda kullandığım ekran kartlarım; 1 adet MSI 1080 Ti ve 3 adet MSI RTX 3070.. Sisteme 1 tane daha RTX 3070 takmak istiyorum yani 4 adet 3070 1adet 1080 Ti... Ama bir türlü aktif edemedim. Power suply 2000W.

Dosya Ekleri

• Unknown.jpg
    Unknown.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba, uzay kasa topladığım bilgisayarıma 5. ekran kartını taktığım zaman BIOS ekranında aşağıda resmini eklediğim şekilde uyarı geliyor ve işletim sistemini açmıyor. Sanırım BIOS ayarları ile alakalı bir problem. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Anakartım: MSI Z490-A PRO.

Hazırda kullandığım ekran kartlarım; 1 adet MSI 1080 Ti ve 3 adet MSI RTX 3070.. Sisteme 1 tane daha RTX 3070 takmak istiyorum yani 4 adet 3070 1adet 1080 Ti... Ama bir türlü aktif edemedim. Power suply 2000W.

PSU yetersiz.

Artı -1 Eksi
Hocam anladığım kadarıyla anakart ekran kartlarına kaynak yetiştiremiyormuş. En az bir ya da bir kaç tane ekran kartını sökmenizi istiyor. Uyarı kısmında ise kullandığınız OS tam olarak başlamayabilirmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı