lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 27 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar yeni aldığım GTX 1650S GPU H81M-P33 anakartımın yuvasına oturmuyor ne yapabilirim? Arkadaşlar sorunu çözdüm. Son düzenleme: 27 Şubat 2020
Arkadaşlar yeni aldığım GTX 1650S GPU H81M-P33 anakartımın yuvasına oturmuyor ne yapabilirim? Arkadaşlar sorunu çözdüm.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 27 Şubat 2020 #2 PCI girişinde bulunan çentiği arkaya doğru ittirdin mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #3 Ekran kartının giriş bağlantıları standart, anakartın PCIe bağlantısı standart oturması gerekli, yapabileceğin tek şey biraz daha çabalamak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartının giriş bağlantıları standart, anakartın PCIe bağlantısı standart oturması gerekli, yapabileceğin tek şey biraz daha çabalamak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 27 Şubat 2020 #4 enes.wtp dedi: PCI girişinde bulunan çentiği arkaya doğru ittirdin mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm monitör giriş kısmını tam oturtmamışım. MayCrasH dedi: Ekran kartının giriş bağlantıları standart, anakartın PCIe bağlantısı standart oturması gerekli, yapabileceğin tek şey biraz daha çabalamak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim.
enes.wtp dedi: PCI girişinde bulunan çentiği arkaya doğru ittirdin mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm monitör giriş kısmını tam oturtmamışım. MayCrasH dedi: Ekran kartının giriş bağlantıları standart, anakartın PCIe bağlantısı standart oturması gerekli, yapabileceğin tek şey biraz daha çabalamak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkür ederim.