Ekran kartı Zoom uygulaması açıkken 82 derece

Daha fazla  
Merhaba. Doğru duydunuz ekran kartım Zoom uygulamasında ekran paylaşımı açıkken 72 dereceden başlayıp 82 dereceye kadar ulaşıyor. Dersteydim PSU fanındaki ses gittikçe artmaya başladı ve ondan sonra MSI Afterburner uygulamasını açarak fark ettim. Ekran kartım yaklaşık 10 yaşında ve termal macun yenilemem mümkün değil o yüzden sizce en mantıklı hareket ekran kartımı değiştirmek mi olur?

Termal macun yenilemen neden mümkün değil? Ekran kartının haricinde işlemci ısısı ve işlemci kullanımı kaç oluyor?
İşlemci kullanımı %30 ile %40 arasında değişiyor ve bazende %20 oluyor. İşlemci sıcaklığı hayatım boyunca maksimum 72 dereceydi ve o da %98 yük altına girdiği zamandı. Termal macunu kendim nasıl yenilendiğini bilmiyorum, ondan dedim.

YouTube'da bir sürü video bulabilirsiniz bu konu ile alakalı. Öyle gözde büyütülecek bir işlemci değildir.
İşlemci kullanımı %30 ile %40 arasında değişiyor ve bazende %20 oluyor. İşlemci sıcaklığı hayatım boyunca maksimum 72 dereceydi ve o da %98 yük altına girdiği zamandı. Termal macunu kendim nasıl yenilendiğini bilmiyorum, ondan dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı