Ekran Kartım Satış Esnasında Çalındı

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun nasıl yapıyorlar neden yapıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kartın fiyatını bilmiyorum ama 100₺ bile olsa çalınan bir para var ortada. Hırsız ile nasıl buluştunuz merak ediyorum hiç iletişim no verilmedi mi ? Birde face üzerinden anlaştık demişsiniz. Face kullanmıyorum ama kayıt olunurken telefon numarası zorunlu tutulmuyor mu ? Buradan işlemleri yürütemezmi polisimiz acaba diye düşnmüyor değilim.
Son olarak aklıma takılan bir soru var. Siz binanın girişinde beklerken içeri girdiğini gördüğünüz adam nasıl kaçtı? Binanın farklı çıkışı mı vardı acaba. Organize suç örgütü resmen. O binanın oralarda gezin hocam ara ara. Sizin gibi başka insanlara da aynı oyunu oynayabilirler. Gördüğünüz anda yapışırsınız inşallah. Üzüldüm.

Cihaz RX580 8 GB idi.

Hattım kapandı, vesaire dedi, bende eve girerim diye şey yapmadım. Müsveddeyi binanın camından izliyordum. Kapısından yani. Alt kata indi. Meğerse, bir sokak aşağıya açılan arka kapı varmış. Polisimiz “Facebook Amerika'nın bize bilgilerini vermezler ki” dedi.

Kamerayı ise bu kişilerin yüzleri tamam gözüküyor ama normal olarak maskeliler, artı, bu kişiler sistemimizde yoksa biz nasıl bulacağız dediler. Haklılar ben bulmalıyım. Mobese gibi kameralardan takip edip polisimiz tek tek, sokak sokak, bindiği varsa araba dolmuştan inene kadar imkanı bulan polisimiz, biz şimdi ekran kartı mı arayalım dedi, haklılar, ben aramalıyım.

5500₺ ye anlaşmıştık.
Misal bu bir antika eşyasıydı, altındı, ne bileyim başka bir şeydi. Çıkıp ekran kartını da kimse aramaz demeleri çok hoşuma gitti.

Dediğim gibi, moraller bozuk, ama takipçisi olacağım elbette. Hatta şüphelendiğim bir yere gittim, bir ilanın sahibine, o cihaz değildi.

Geçmiş olsun mesajlarını yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Gerçekten de face,instagram gibi şirketlerin Türkiye'de ofis açmaları çok gerekli, bir kere daha tecrübe etmiş olduk. Pandemi dönemi böyle çakallara yaradı gerçekten. Herkes maskeli, eve sokmamaları vs.

Dediğim gibi hocam o binayı kullanıyor olabilirler, ara ara uğrayıp uzaktan takip etmenizde fayda var.

Hocam işgalini vermişsinizdir zaten.
Benim önerim başka ekran kartı satan adamlara'da bir duyur bu olayı aynı bahaneleri uyduranları size söylesinler.sizde beraber gidip bulursunuz

Hocam işgalini vermişsinizdir zaten.
Benim önerim başka ekran kartı satan adamlara'da bir duyur bu olayı aynı bahaneleri uyduranları size söylesinler.sizde beraber gidip bulursunuz
Benim gibi salak çıkar mı bilmiyorum bu şekilde kaptıracak.

Benim gibi salak çıkar mı bilmiyorum bu şekilde kaptıracak.
Hocam kaptırmak anlamında demiyorum siz onlara bu adamların bahanelerini felan söyleyin.
Onlarda bu bahaneleri söyleyen biri olduğu zaman size haber versinler.
Sizde polise haber verin.
Böylece hem onlar kaptırmaz hem siz geri alırsınız
''Daha Satmadan'' E.K ile ilgili bu bahaneleri sıralayan bir adam almak istediğinde bu konu hakkında harekete geçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…