Ekran Kartım Satış Esnasında Çalındı

Geçmiş olsun hocam umarım kartınızı da sorunsuz biçimde geri alırsınız satış yaparken dikkat etmek gerekiyor geçen gün elimde fazladan bulunan 1060ı ilana koymuştum bir arkadaş bayağı hevesli hevesli yazdı durdu sonra dedim ki istediğin test programları varsa söyle sen gelmeden hazır edeyim sonrasında illa yok kartı benim bilgisayarcı arkadaşıma götüreceğiz edeceğiz diyorum ki oda gelsin zaten yerim müsait istediğiniz testleri yapın bir türlü kabul etmedi illa tutturmuş kartı götürüp kendimiz bakacağız sonrasında teşekkür edip engelledim kendisini. Böyle insanlıktan nasibini alamamış insanların malına göz diken çok fazla sözde insan var.

Kartı niye yok etsinler ki? Kendileri kullanmak ya da satmak için almışlardır.
Çoktan satmış olabilirler, ellerindedir yok diyebilirler, kırmış olabilirler, çöpe attık diyebilirler. Her şey beklenir.
Kart satılmış olabilir, parası harcanmış olabilir.
Ancak arkadaşın sattığı yere paşa paşa gidiliyor ve o kart satılan kişiden alınıyor.
Böyle olur umarım.
Geçmiş olsun hocam umarım kartınızı da sorunsuz biçimde geri alırsınız satış yaparken dikkat etmek gerekiyor geçen gün elimde fazladan bulunan 1060ı ilana koymuştum bir arkadaş bayağı hevesli hevesli yazdı durdu sonra dedim ki istediğin test programları varsa söyle sen gelmeden hazır edeyim sonrasında illa yok kartı benim bilgisayarcı arkadaşıma götüreceğiz edeceğiz diyorum ki oda gelsin zaten yerim müsait istediğiniz testleri yapın bir türlü kabul etmedi illa tutturmuş kartı götürüp kendimiz bakacağız sonrasında teşekkür edip engelledim kendisini. Böyle insanlıktan nasibini alamamış insanların malına göz diken çok fazla sözde insan var.
Dikkat edin aman hocam.
Arkadaşlar karakoldan çıktım, tespitlerini yaptım. Memurlar bana haber vereceklerini söylediler.
Kart ellerindeyse kartı, değilse zararımı karşılamaları gerektiğini eklediler.

Son düzenleme:
Çoktan satmış olabilirler, ellerindedir yok diyebilirler, kırmış olabilirler, çöpe attık diyebilirler. Her şey beklenir.

Böyle olur umarım.

Dikkat edin aman hocam.
Arkadaşlar karakoldan çıktım, tespitlerini yaptım. Memurlar bana haber vereceklerini söylediler.
Kart ellerindeyse kartı, değilse zararımı karşılamaları gerektiğini eklediler.
Peşini bırakmayın hocam para kolay kazanılmıyor ne gerekiyorsa yapın.

Geçmiş olsun. Neden siz kartı götürüyorsunuz ki alacak adam kendisi gelip alır normalde. Ben satacak olsam kesinlikle başka biryere götürmem ya dışarıda satarım yada evimden gelip alır.

Arkadaşlar adamlar yakalanmış, teşhis etmeye gidiyorum. Fotoğrafları geldi onlar. Teşhis tutanağı imzalamaya karakola gidiyorum. Var mı başına daha önce böyle bir şey gelen, sonrasında ne oluyor, uzlaşma vs?
Hadi geçmiş olsun, inşallah kartınıza bir şey olmamıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı