Ekran Kartım Windows 10 Desteklemiyor.

Eki Görüntüle 369376
hocam sonuç bu şekilde.

Hemen deneyeyim. Sonuçları sizinle paylaşacağım.

Söylediğiniz programları indirdim. Amd seçip ekran kartını kaldırdım. Driverıdentifier ile scan yaptım ve bulduğu ekran kartı temel görüntü bağdaştırıcısı. İndir diyince aşağıdaki listeyi sunuyor. Sanırım yanlış ekran kartını buldu. Benim ekran kartım 7400M serisi.
Eki Görüntüle 369380
SSD ile ilgili bir sorun gözükmüyor. HP sitesinden Windows 8 driverını kurmayı dene. Bazen işe yarayabiliyor.

Aynı ekran kartı ve Intel yonga benim eski Samsung cihazımda da mevcuttu. Ona da W10 kurmuştum fakat her hangi bir geç açılma sorunu yoktu tam tersi 10-12 saniye sürüyordu HDD ile. Önemli dosyalarınızı yedekleyip sistem sıfırlama yapmanızı tavsiye ediyorum ardından Windows Güncelleştirmelerini yapın.

SSD ile ilgili bir sorun gözükmüyor. HP sitesinden Windows 8 driverını kurmayı dene. Bazen işe yarayabiliyor.
Denedim bir işe yaramadı. Şimdi windows 10 sıfırlayarak yeniden tüm updateleri yapıcam. Eğer bir problem çıkarsa windows8 driverini kurmayı deneyeceğim.
Aynı ekran kartı ve Intel yonga benim eski Samsung cihazımda da mevcuttu. Ona da W10 kurmuştum fakat her hangi bir geç açılma sorunu yoktu tam tersi 10-12 saniye sürüyordu HDD ile. Önemli dosyalarınızı yedekleyip sistem sıfırlama yapmanızı tavsiye ediyorum ardından Windows Güncelleştirmelerini yapın.
Şuan dosyaları yedekliyorum. Sıfırlamayı deneyeceğim.

Bende 7670m var ve 15.7.1 sürümü kurulu. Görev yönetisinden baktığımda amd sürücüsü bilgisayarı arka planda oyalıyor, eski driverlar stabil değil. Resimlerden de görüldüğü gibi desteklememe gibi bir durum yok, masaüstünde hd3650 var o bile çalışıyor w10 ile.
Ancak açılış sıkıntın var ben 5.5 yıllık hdd ile alıyorum o süreyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı