Windows 10 ekran kartı desteklemiyor

Birader98

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kurarken ekran kartlarım İntel ve Nvdia, Windows 10 sürümüyle uyumlu değil diyor. Ne yapmalıyım? Devam etsem yüklemeye ne sorun olur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan böyle bir sorun var malesef 1809'dan mı yoksa nvidia sürücülerinden mi bilmiyorum. GeForce Experence üzerinden kurunca kuruluyor. Desktop, notebook farketmeksizin 10 bilgisayarın 6-7 tanesinde bu sorunu yaşadım.

Sisteminize ait detayları vermezseniz yardımcı olamayız.

Bileşenlerinizin modellerini belirtmelisiniz.
NVDİA Ge Force 730M uyumlu değildir ve İNTEL HD GRAPHİCS 4000 ikiside uyumlu değildir yazıyor
Birader, ekran kartın nedir?
2 ekran kartı var İntel HD Graphics 4000 Nvdia Geforce 730m ikiside uyumlu değildir yazıyor kurulumda
Süleyman abi konuyu sanırım sen açtın.
Hayır ben değilim
Birader, ekran kartın nedir?
Farklı bir sorunum daha var Windows 8.1 den Windows 8 geri dönmek istiyorum Disk yönetiminden bir sabit disk oluştursam dosyaları içine atıp otomatik formattan sonra tekrar silinmeden gelirler mi? Teşekkürler

Son düzenleme:
Drivers | GeForce
Screenshot_2018-12-06-09-01-08-358.jpeg

Destek listesinde 730M var.

Intel içinde bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Intel® Driver & Support Assistant

Dünde ben msi gtx1070ti armor ile yaşadım en son windows 10 son sürümü inidirip kurdum tanıdı yüklendi ama 12 saat kadar uğraştım ne denediysem olmadı win10 son sürüm işimi çözdü neyse ki

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00