Çözüldü Ekran kartımda vidalayabileceğim bir yer yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

442376

Hectopat
Intel Arc A750 ekran kartım var. Bilgisayara ekran kartını taktıktan bir gün sonra vidalamayı unuttuğumu fark edip kasayı açtım. Ama ekran kartımda vidalayabileceğim bir boşluk yok. Vidalamasam ne gibi sıkıntı başıma gelir? Ayrıca ekran kartıma dokunduğumda vidalanmış kadar sert olmuş hareket etmiyor. Bir problem olur mu?

Çözüm
Hocam gece bakmıştım. Aslında varmış ama sanırım kasamla delik uyuşmadığı için vidayı yine takamam.

Eki Görüntüle 2032628
Ekran kartın aşağı sarkmış. O sebeple delikler denk gelmiyor. Ekran kartını nazikçe kaldır o kısımdan. Delikler denk gelecektir. Gerekli vida ile sabitleme yapabilirsin hatta yapmalısın. İyi sosyaller.
small_intel-arc-a770-and-a750-3.jpg

Kırmızı ile işaretli yerlere takılacak. Emin misin olmadığına ?

Hocam gece bakmıştım. Aslında varmış ama sanırım kasamla delik uyuşmadığı için vidayı yine takamam.

Eki Görüntüle 2032628
Ekran kartın aşağı sarkmış. O sebeple delikler denk gelmiyor. Ekran kartını nazikçe kaldır o kısımdan. Delikler denk gelecektir. Gerekli vida ile sabitleme yapabilirsin hatta yapmalısın. İyi sosyaller.

Çözüm

Sağ olun hocam halledebildim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231127_125613_832.jpg
    IMG_20231127_125613_832.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı