Ekran kartımı doğru taktım mı?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba B450M-K 2 anakartım ve RX 6700 XT aldım.
RX 6700 XT'yi montaj ettim anakartın ekran kartı yuva girişini açtım ve taktım. Böyle sarsarak oturturuyordu yotubue videoları bende aynısını yaptım. Takılma sesi gelmesede bir hafif tok ses geldi sanki takıldığının sesiydi. Sistemi açtığımda doğru düzgün çalışıyorsa sıkıntı yoktur değil mi yarım kalmış olamaz. Bir de sistem açılmazsa adamakıllı takmamışım demektir doğru muyum?

Tam takamazsan ekran vermez zaten dostum vidalamayı unutma

Tok ses geldiyse olmuştur bence.

Tok bir sesti ama böyle çaatt diye bir ses değildi. Sonrasında briaz güç uygulayıp çıkartmaya çalıştığımda çıkmadı dedim oturdu herhalde. Sonra kasanın arkasından vidalayıp oturttum. Vidalanan kısım hiç sallanmıyor. Diğer ucu azıcık sallanıyor.

Tok sesi geldiyse oturmuştur hocam. Zaten vidalama işleminde anlaşılır oturup oturmadığı.

Tok sesi geldiyse oturmuştur hocam. Zaten vidalama işleminde anlaşılır oturup oturmadığı.
hocam şimdi bitane 4 tane güç girişi bitane 3 tane güç girişi var.

Adamlar montalarken kolaylık olsun diye 4 lüyü bir araya getirmiş 3lüyüde bir araya getirmiş. 2-2 tanede yedek var onları da kelepçelemişler sizce hangisi nereye? Bir de 3lüsünü taktık Full oturtana kadar sonra kemere basıp çekmemize rağmen gelmiyor.

6+2 olsun kablolarınızın pinleri. 4'lülere 8 tane pin 3'lülere 6 tane pin gelir.

Hocam zaten anlaşılır diyecektim ki, diğer arkadaş cevaplamış.

6+2 olsun kablolarınızın pinleri. 4'lülere 8 tane pin 3'lülere 6 tane pin gelir.

Hocam şimdi 6'lı vardı yani 3-3. Onu ben mandalı sıkmadan direk taktım dibine kadar şimdi de çıkmıyor neden? Mandalı çekip çıkartmaya calisiyoruz çıkmıyor ne yapacağız?

Hocam fotoğrafları atıyorum test edilip gönderildiği için acaba direk koymuşlar mı?

Şu alttaki kabloların fotoğrafında bir tane 3'lü bir tane 4'lü yan yanaydı. Bitanesi o yukarıda boşta kalan lastikle bağlanmıştı. Yani yedek falandır herhalde. Direk böyle taktım doğru mu?

Bir yardımcı olabilir misiniz hocam içimde kaldı acayip.

Hocam ayrıca annem ile bu pinleri buraya koyduk ve koyduktan sonra bir türlü çıkaramadık. Çıkmaması normal mi siz nasıl çıkartıyorsunuz?

Sağ olun bilgi için

Dosya Ekleri

• 1668011205241.png
    255,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…