Ekran kartımı doğru taktım mı?

Sol taraf tam olmamış sanki. Vidaları söküp o kısımdan yüklenin azıcık bakalım arkaya gidecek mi? Gerçi açıdan öyle gözüküyor olabilir. Sağ tarafla aynıysa oturmuş o kart.

Açıdan gözüküyor oturmuş kart sanırım hocam.

O zaman güle güle kullanın hocam. İlk mesajlarımın kusuruna bakmayın. Bir şeyler yiyince kendime geldim anca.

Sıkıntı yok hocam. Yarın sınavım olmasa hayatımın en rahat günü olacakta ah şu sınavlar bir bitmiyor. Kartın oturduğuna emin oldum gibi çünkü telefonun flashıyla bakınca o sarılar çok az gözüküyor TAA içte. Kart biraz büyük kasamda çok küçükmüş tam oluyolar. O yüzden fazla görüntüleyemiyorum. Ama PC çalışmaz zaten olmadıysa. İyi akşamlar.

Şimdi babam yeni monitör aldı o gelecek HDMI kablosunu ekran kartına bağlayınca monitör direk çalışacak mı? @borisyeisar

Şimdi babam yeni monitör aldı o gelecek HDMI kablosunu ekran kartına bağlayınca monitör direk çalışacak mı? @borisyeisar
Direk çalışacak. Eğer Windows kurulu geldiyse her şey açılır ve sürücü güncellemesine falan başlarsınız. Windows yüklü değilse BIOS'a atar o zaman da Windows yüklemelisiniz demek.

İstersen TV'de deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…