Ekran kartımı sattım ama sattığım kişinin bilgisayarında görüntü gelmiyor

gutsss

Centipat
Katılım
19 Aralık 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sarı siteden ekran kartımı sattım(RTX 3060 12 GB) ekran kartı benden giderken çalışıyordu, alıcıya kargoladım gönderdim ilk başta bilgisayarına taktı ve ekrana görüntü geliyordu çalışıyordu yani, sonra Windows Update yaparken bir anda görüntü gitmiş, forumları araştırmış bütün yöntemleri denemiş ama hala monitöründe çalışmıyor, ama gidip kasayı TV'ye taktığında görüntü geliyormuş, alıcının işlemcisi i3 12100F anakartı ise H610M-R D4, benim işlemcim R5 3600 anakartım Prime A320M-E, acaba sorun nedir her yere baktım ama pek bir sonuç alamadık.(sürücüleri GeForce Experience üzerinden yüklemiş)
 
Onboard'dan görüntü alabiliyor mu diyeceğim işlemcisi desteklemiyormuş. Sorun monitörde olabilir mi? Mümkünse farklı bir ekran kartı ile denesin Windows Update ile ilgili bir sorun olacağını pek sanmıyorum.
 
Kasayı TV'ye taktıgında goruntu geliyorsa ekran kartında sorun yok, sorun monitörde.

Hocam monitörü başka PC de denemiş, monitör çalışmış bir sorun yokmuş. Ben de anlamadım ilk defa geliyor başıma, nasıl araştıracağımı da bilemedim.
 
Ekran kartında sorun olsa TV'de görüntü vermez, monitörde dönüştürücü kullanıyorsa sorun ondan kaynaklanabilir, dönüştürücü yoksa TV'ye takıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, chipset sürücüsünü kursun, tekrar monitörde denesin, görüntü alırsa NVIDIA sürücüsünü tekrar kursun.
Dönüştürücü yü de ilk ondan kaynaklı sanıp başka bir dönüştürüc almış, ama dönüştürücülerin ikisi de tv de çalışıyormuş yani onda da problem yokmuş.
 

Geri
Yukarı