Ekran kartımızı devre dışı bırakırsak ne olur?

ereenx

Centipat
Hepinize merhaba. Aygıt sürücülerinden ekran kartımızı devre dışı bırakırsak ne olur? Hiç görüntü gelmez mi? Gelmezse nasıl yeniden görüntü getirtiriz? Sadece merak ettim. :) Bana cevap verirseniz beni çok sevindirirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Direkt olarak ekran kartından anakartınıza takın, görüntü almassanız ekran kartınızı anakartınızdan çıkarıp tekrar anakart dan görüntü almaya çalışın(Ekran kartı takılı iken anakart görüntü vermesi devre dışı kaldığından), bunları görüntü alamassanız diye yazdım.

Direkt olarak ekran kartından anakartınıza takın, görüntü almassanız ekran kartınızı anakartınızdan çıkarıp tekrar anakart dan görüntü almaya çalışın(Ekran kartı takılı iken anakart görüntü vermesi devre dışı kaldığından), bunları görüntü alamassanız diye yazdım.
Yok bir arkadaşım için bu konuyu açtım zaten. Onun bu sitede hesabı yoktu, hiç uğraşmasın diye ben konuyu açayım dedim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı