Ekran kartına güç gelmiyor

sweden meatball

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarımın işlemci fanını değiştirmek için işe koyulmuştum. Rahat çalışabilmek adına ekran kartını söktüm. İşim bittiğinde bilgisayarı tekrar toparladım fakat ekran kartına bir türlü güç gelmiyor fanları çalışmıyor. Bilgisayar onun dışında çalışıyor klavye fareye can geliyor. Sorun ne olabilir yardımcı olursanız minnettarım.

Anakarta olan giriş PSU kablo grubu vardir onlara iyice bastir oynat bastir temas iyi olmalı!
Tekrar emin olucam
Ekran kartına zarar vermiş olabilirsiniz belki takarken vs. oturmayinca sert müdahale falan ettiniz mi?
Sanmıyorum öyle bişey olmadı
Bilgisayarcı bir abimi aradım bios pilini çıkartıp beş dakika bekleyip tekrar denememi söyledi onu bekliyorum şimdi sonra denerim

Tekrar emin olacağım.

Sanmıyorum öyle bir şey olmadı.

Bilgisayarcı bir abimi aradım BIOS pilini çıkartıp beş dakika bekleyip tekrar denememi söyledi onu bekliyorum şimdi sonra denerim.

Evet oda olabilir sıkıntı yapacak bir şey yoktur canınızı sıkmayın ben canım sıkıldıkca PC'yi temizlerim her zamanda öyle şeylerle karşılaşıyorum bir keresinden kompile kasayı boşaltıp hortumla yıkamıştım tam kurumadan takmışım galiba parcaları PSU yanmıştı

Hepinize teşekkürler sorun işlemcinin tam oturmamasındaymış allahtan cok baskı uygulamadım da pinler zarar görmemiş tekrar toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…