Ekran kartına ses sistemi bağlama

Musne

Centipat
Dostlar merhabalar,
Ekran kartındakı HDMI girişine ses sistemimi bağlayarak ses almam mümkün mü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optic girişi var fakat anakartta optic girişi yok. Hdmi ses ve görüntü aktarmaz mı? Böyle bir şey mümkün değilse nasil bağlamayı önerirsiniz?
Eğer büyük bir zahmete girmiyecekseniz denemekten zarar gelmez tahminimce. Ama ekran kartı değilde anakartınızda HDMI girişi varsa orayı deneyin. Sonucunu bende merak ediyorum. 😁

Eğer büyük bir zahmete girmiyecekseniz denemekten zarar gelmez tahminimce. Ama ekran kartı değilde anakartınızda HDMI girişi varsa orayı deneyin. Sonucunu bende merak ediyorum. 😁
Maalesef anakartta sadece vga girişi var :(
Ses sistemini anakartınızda bulunan ses çıkışlarına bağlasanız olması gerektiği gibi? Bence "normal" bir fikir.
Maalesef ses sisteminin çıkışı aux değil optic. Ve anakartta optic çıkışı yok. Eğer ikisini bağlayacak bir aparat varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim

Maalesef anakartta sadece VGA girişi var :(

Maalesef ses sisteminin çıkışı AUX değil optic. Ve anakartta optic çıkışı yok. Eğer ikisini bağlayacak bir aparat varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.

Hocam sorunu çözebildiniz mi bende ses sistemine ekran kartının HDMI üzerinden ses vermek istiyordum da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı