Optic girişi var fakat anakartta optic girişi yok. Hdmi ses ve görüntü aktarmaz mı? Böyle bir şey mümkün değilse nasil bağlamayı önerirsiniz?HDMI'lı Ses Sistemi mi? İlginç. İlk defa gördüm ve duydum.
Eğer büyük bir zahmete girmiyecekseniz denemekten zarar gelmez tahminimce. Ama ekran kartı değilde anakartınızda HDMI girişi varsa orayı deneyin. Sonucunu bende merak ediyorum.Optic girişi var fakat anakartta optic girişi yok. Hdmi ses ve görüntü aktarmaz mı? Böyle bir şey mümkün değilse nasil bağlamayı önerirsiniz?
Maalesef anakartta sadece vga girişi varEğer büyük bir zahmete girmiyecekseniz denemekten zarar gelmez tahminimce. Ama ekran kartı değilde anakartınızda HDMI girişi varsa orayı deneyin. Sonucunu bende merak ediyorum.![]()
Maalesef ses sisteminin çıkışı aux değil optic. Ve anakartta optic çıkışı yok. Eğer ikisini bağlayacak bir aparat varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirimSes sistemini anakartınızda bulunan ses çıkışlarına bağlasanız olması gerektiği gibi? Bence "normal" bir fikir.
Maalesef anakartta sadece VGA girişi var
Maalesef ses sisteminin çıkışı AUX değil optic. Ve anakartta optic çıkışı yok. Eğer ikisini bağlayacak bir aparat varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.