Ekran kartına termal macun önerisi

Doğru diyorsunuz ama fazla para ayırabilecek durumda değildim hem öğrenmişte oldum padlerin de değişmesi gerek ama böyle kullanmaya devam etmem lazım bir süre daha. 90 tl ye hallettim, 30-40 derece daha aşığılarda alıyorum iyi performans gösteriyor şu an. Ark en düşük ayarlarda oynarken 77-83 arası derecelere çıkıyordum şu an yüksek-orta ayarlarda en fazla 66 gördüm genellikle 57 derecelerde uzun bir süre idare eder sanırım.

Sonunda MX-4 ile Halnziye P13 karşılaştıran birini bulabildim. MX-4 4gr 95TL Halnziye 2gr 70TL. 2gr fazlasıyla yeterli olduğu için Halnziye istiyordum ama karşılaştırma yapan birini bulamamıştım bir türlü. Teşekkürler.

İşlemci ve ekran kartına sürünce bitti zaten az bir şey kalmıştı onu da ekran kartının termal padlerine sürdüm üstünü hafif temizleyip zaten yılda 1 değişen bir ürün hatta ısınma sorunu çıkarmadığı sürece değişmeye pek gerek yok. Bilgisayarın sağlıklı ve rahat çalışması açıkçası 30-40 TL den daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…