Ekran kartına termal macun sürülmeli mi?

Garanti devam ediyorsa sıkıntı olur.
Üstelik bu mevsimde bu sıcaklıklar pek de kötü değil bence sıcaklık değerleri iyi.

Tam olarak hangi amaçla gidiyorsun? İşlemcinde ne gibi bir sorun var. Ayrıca nasıl bir yükseltme yapılacak?

Hocam yani gideceğim zaman öğreneceğim parça yükseltmesi sorunum şu sistemi ilk aldığım zaman sıkıntım yoktu her şey tamdı 3-4 gün önce bilgisayarı bozdum format attım ve BIOS ayarlarını sıfırladım o zamandan sonra gözle görülür bir FPS düşüşü ve performans sıkıntısı yaşamaya başladım BIOS ayarlarına baktıracağım vs. kısa işler.

FPS arttırma diye yapacağı işlemler YouTube'da da gırla bulabileceğiniz arka plan uygulamalarını devre dışı bırakma işlemleri olur hocam.

Hocam biliyorumda muhtelemen sistemi ilk aldığım zaman BIOS ayarları yapılıydı ben bozdum bir de onlara baktıracağım zaten tanıdık ve siber güvenlik uzmanı.

Hocam biliyorumda muhtelemen sistemi ilk aldığım zaman BIOS ayarları yapılıydı ben bozdum bir de onlara baktıracağım zaten tanıdık ve siber güvenlik uzmanı.
Boşver onu bunu Technopat abilerin onu döver. Bir sıkıntın varsa konu aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…