mahmuttr420 Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 391 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #21 Sanal Amerika dedi: Ekran kartıma termal macun sürmedim, direkt taktık bilgisayarcıyla. Acaba sürmeli miydik? Sizce götürüp sürdürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Termal macunu sürün herhalde ekran kartı 3080 yoksa düşünmek istemiyorum.
Sanal Amerika dedi: Ekran kartıma termal macun sürmedim, direkt taktık bilgisayarcıyla. Acaba sürmeli miydik? Sizce götürüp sürdürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Termal macunu sürün herhalde ekran kartı 3080 yoksa düşünmek istemiyorum.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 12 Nisan 2021 #22 enderabi666 dedi: Ekran kartını sıfır aldıysa sürmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yenide olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur.
enderabi666 dedi: Ekran kartını sıfır aldıysa sürmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yenide olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 12 Nisan 2021 #23 Sonunda benim gibi düşünen biri anlatıyorum hala zaten var diyorlar. Dreamwalker dedi: Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yeni de olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur. Genişletmek için tıkla...
Sonunda benim gibi düşünen biri anlatıyorum hala zaten var diyorlar. Dreamwalker dedi: Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yeni de olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur. Genişletmek için tıkla...
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #24 InternetciMen dedi: Zaten diyorum ki o termal macunun artık anlamı yok sürülü olsa bile. Çünkü artık ısı iletkenliğini kaybetmiştir. Yeni termal macun sürmeniz gerek hele 3080 ise kartınız. Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yeni de olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur. Genişletmek için tıkla... Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok.
InternetciMen dedi: Zaten diyorum ki o termal macunun artık anlamı yok sürülü olsa bile. Çünkü artık ısı iletkenliğini kaybetmiştir. Yeni termal macun sürmeniz gerek hele 3080 ise kartınız. Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: Çipe baskıyı ortadan kaldırıyorsun, her ne kadar yeni de olsa ekran kartı ister istemez kurulaşır macun, ve hava kabarcıkları oluşur. Genişletmek için tıkla... Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 12 Nisan 2021 #25 enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Macun yokken zaten sıcaklık değerleri normal olamaz. Bilmediğiniz konuya mesaj atıp ortalığı karıştırmayın.
enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Macun yokken zaten sıcaklık değerleri normal olamaz. Bilmediğiniz konuya mesaj atıp ortalığı karıştırmayın.
mahmuttr420 Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 391 Çözümler 1 12 Nisan 2021 #26 enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Macun olmadan nasıl sıcaklık değerleri normal olacak ki?
enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Macun olmadan nasıl sıcaklık değerleri normal olacak ki?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 12 Nisan 2021 #27 enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke dediğin gibi olsa... En fazla 100 TL'lik bir macun için en az 20.000 TL'lik kartı riske atar mısın ? Neyse konu sahibi arkadaş zaten muhtemelen sıfır ekran kartı almış onu taktırmış bilgisayarcıya, boşuna tartışıyoruz =)
enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Keşke dediğin gibi olsa... En fazla 100 TL'lik bir macun için en az 20.000 TL'lik kartı riske atar mısın ? Neyse konu sahibi arkadaş zaten muhtemelen sıfır ekran kartı almış onu taktırmış bilgisayarcıya, boşuna tartışıyoruz =)
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Nisan 2021 #28 enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... @InternetciMen neden "hahaha" atıyorsunuz? Hocam sıcaklıklar normal ise sürmenize gerek yok ama rahat edemiyecek olursanız gidin bir baktırın. Ne de olsa RTX 3080.
enderabi666 dedi: Bence sıcaklık değerleri normal ise sürülmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... @InternetciMen neden "hahaha" atıyorsunuz? Hocam sıcaklıklar normal ise sürmenize gerek yok ama rahat edemiyecek olursanız gidin bir baktırın. Ne de olsa RTX 3080.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 12 Nisan 2021 #29 SiyahPassat dedi: @InternetciMen neden "hahaha" atıyorsunuz? Hocam sıcaklıklar normal ise sürmenize gerek yok ama rahat edemiyecek olursanız gidin bir baktırın. Ne de olsa RTX 3080. Genişletmek için tıkla... Komik şeyler atıyorlarda ondan. Bilgin yoksa konuya girme, ondan sonra Technopat'ta biri böyle dedi yok kart yandı vb.
SiyahPassat dedi: @InternetciMen neden "hahaha" atıyorsunuz? Hocam sıcaklıklar normal ise sürmenize gerek yok ama rahat edemiyecek olursanız gidin bir baktırın. Ne de olsa RTX 3080. Genişletmek için tıkla... Komik şeyler atıyorlarda ondan. Bilgin yoksa konuya girme, ondan sonra Technopat'ta biri böyle dedi yok kart yandı vb.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #30 InternetciMen dedi: Macun yokken zaten sıcaklık değerleri normal olamaz. Bilmediğiniz konuya mesaj atıp ortalığı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... mahmuttr420 dedi: Macun olmadan nasıl sıcaklık değerleri normal olacak ki? Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: Keşke dediğin gibi olsa... En fazla 100 TL'lik bir macun için en az 20.000 TL'lik kartı riske atar mısın? Neyse konu sahibi arkadaş zaten muhtemelen sıfır ekran kartı almış onu taktırmış bilgisayarcıya, boşuna tartışıyoruz =) Genişletmek için tıkla... Stok olarak çok yoğun sürülüyor termal macun. Durduğu yerde de hemen işlevsiz hale geleceğini zannetmem.
InternetciMen dedi: Macun yokken zaten sıcaklık değerleri normal olamaz. Bilmediğiniz konuya mesaj atıp ortalığı karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... mahmuttr420 dedi: Macun olmadan nasıl sıcaklık değerleri normal olacak ki? Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: Keşke dediğin gibi olsa... En fazla 100 TL'lik bir macun için en az 20.000 TL'lik kartı riske atar mısın? Neyse konu sahibi arkadaş zaten muhtemelen sıfır ekran kartı almış onu taktırmış bilgisayarcıya, boşuna tartışıyoruz =) Genişletmek için tıkla... Stok olarak çok yoğun sürülüyor termal macun. Durduğu yerde de hemen işlevsiz hale geleceğini zannetmem.