Stok olarak çok yoğun sürülüyor termal macun. Durduğu yerde de hemen işlevsiz hale geleceğini zannetmem.
Durduğu yerde değil zaten. Kartın içini açmış. Oradaki macunun içine hava baloncukları girmiş ve termal macun işlevini kaybetmiş.
Stok olarak çok yoğun sürülüyor termal macun. Durduğu yerde de hemen işlevsiz hale geleceğini zannetmem.
Durduğu yerde değil zaten. Kartın içini açmış. Oradaki macunun içine hava baloncukları girmiş ve termal macun işlevini kaybetmiş.
Konu sahibi arkadaş zannedersem daha önceden almış kartı:Konu sahibi içini açtığından bahsetmemiş ki sadece montaj yapmış.
Konu sahibi arkadaş zannedersem daha önceden almış kartı:
RTX 3080 sistemde Minecraft donuyor
Arkadaşlar Minecraft var bende ama ayarları en yükseğe çekince 25 FPS'e kadar düşüyor. Nedeni nedir?www.technopat.net
O yüzden muhtemelen bir işlem yapmıştır diye düşünüyorum ekran kartına, bilgisayarcıya götürdüyse.
Sonunda aynı frekansı yakaladık =)Ben montaj için götürmüştür diye zannettim yoksa içini açmışsa bence de termal macunun değişmesi gerek.
Keşke dediğin gibi olsa...
En fazla 100 TL'lik bir macun için en az 20.000 TL'lik kartı riske atar mısın?
Neyse konu sahibi arkadaş zaten muhtemelen sıfır ekran kartı almış onu taktırmış bilgisayarcıya, boşuna tartışıyoruz =)
Sonunda aynı frekansı yakaladık =)
Ekran kartına fabrikada termal macun zaten sürülür. Gerek yok.
0 ekran kartı sürmeli miyim?
İçini açmadım.
Bende işlemci soğutucumda termal macun geldi acaba onu mu sürmeliyim 1 yıl sonrasında yoksa yeni mi almalıyım veya şimdi mi sürmeliyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.