Ekran kartına yanlış BIOS yüklemek

raiden_

Hectopat
Daha fazla  
Resim 1'deki BIOS'u yükledim önce PC'mi kapatıp açtım görüntü gelmedi. Teamviewer'dan bilgisayara girip Techpowerup sitesinden dogru BIOS'u yükledim ekran kartıma son durumu resimlerle özetleyeyim. Ekran kartı BIOS version vs resimlerde belirttim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 405
  • everestekran.jpg
    everestekran.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 352
  • gpuzekran2.jpg
    gpuzekran2.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 325
  • managernvidia.jpg
    managernvidia.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 316
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gördüm. İki ekran kartı olayını deneseydim keşke servise vermeden. Neyse artık ucuza yaparlar tahminim, bu kadar kolay bir iş ise, bekleyip görelim.

Servis için zaten daha kolay ki ben becerebilsiysem herkes becerebilir keşke daha önce görüp cevap yazabilseydim can sağlıgı olsun. Bu arada 1070 performansı nasıl ve ısınıyor mu fps filan biraz bahsederseniz sevinirim, bende ekran kartı alıcam 980 Ti düşünüyorum.

1300 TL'ye aldım. Winforge OC 8 GB. Oyun konusunda canavar. Bir üst modeli cep yakar. Bir alt modeli can sıkar. Model derken 1060 ve 1080'den bahsettim. Evga Sc modelinde termal pad sorunu var diye duydum, dikkat et alırken. Gigabyte GTX 1070 Winforge OC GDDR5 Micron benim kartım.

@raiden_ Niye RX serilerinden uzak duruyormuş? Bir bildiğin yok madem neden insanları yanlış yönlendiriyorsun?

@Silinen üye Kardeşim sıfır ekran kartı alacaksan yani 980 TI'ı ucuz ikinci el bulmadıysan alınmayacak bir kart. Recep Abi de forum olarak da sıfır eski nesil herhangi bir şey alınmaz. Adı üstünde eski nesil. Neden gidip yenisi çıkmışken eskisine bakıyorsunuz ki?
RX 580 alabilirsin, GTX 1060 alabilirsin, 1070 alabilirsin ama niye 980 TI alıyorsun?

@raiden_ Cidden sinir oldum, niye RX serisinden uzak duruyormuş bilmeyip de biliyormuş gibi yorum yapan arkadaşım?

980ti 2. El satanlar ve 384 bit olmasından dolayı tercih ettim. 980 ti yeni üretimlerde var mesala asus posedion 980ti modelini üretti 2. El amazon da var, onuda almayı düşünebilirim.
1080 ise 256 bit olması ve fiyat farkı düşündürüyor. 1080ti de çok pahalı. 1070 e gelince 980ti biraz daha önde.
Amd kartlarını hiç kullanmadım riske girmek istemiyorum.
Kafam allak bullak :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı