Ekran kartına yapılan OC nasıl geri alınır?

Saytomo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sabahları öğrenci akşamları ...
ASUS GT 1030 2 GB OC modelini kullanıyorum. Sıcaklıklar falan her şey normaldi. ASUS kendi GPU Tweak 2 programını indirdim. İndirmez olaydım. Orada 3 mod vardı Gaming mode normal stock ayarları, silent mode ve OC mode ben OC yaptım değerler yükseldi. Oyuna girdim ondan sonra 83 dereceye kadar çıktı. 83'ten itibaren kullanımını düşürüyor. 82 falan oluyor ama FPS dalgalı oluyor. Ne yapmalıyım? İstemeden OC çektim galiba. 18 ay garantisi var MediaMark'tan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner'dan ortada ki restart tuşuna basıp orijinal değerleri geri alabilirsiniz.
GPU Tweak'ın OC Mode'u ısıya doğrudan etki etmiyor. Modelin fanı yok galiba?

Son düzenleme:
Afterburner'dan ortada ki restart tuşuna basıp orijinal değerleri geri alabilirsiniz.
Her şeyi varsayılana çektim her iki programdan da. Ama oyuna giriyorum 40 derecelerden yaklaşık 5 dakikada 83 oluyorve 81-82-83 dolaşıyor. Programın fotosunu atıyorum.
1595334237810.png

Burada böyle geldi ben OC Mode'yi açtım. Sonrasını biliyorsunuz zaten. Lütfen yardım edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı