Ekran Kartında Markanın Önemi

Ama overall olarak diğer markalardan tek farkları sıcaklık değerleri ve 1-2FPS oluyor.

Bende bunu demek istiyorum zaten; ekran kartı alırken bobinin veya sarmalın markasını biliyormuyuz yada bunlar arasındaki kaliteyi ayırt edebilirmiyiz, almayı düşündüğümüz kartı cpuid sini nette araştırmadığımız sürece RAM inin markasını bile bilmiyoruz; samsung yada hynix marka olduğunu öğrendiğimizde bu tercihimizde bir fark yaratıyormu sonuçta bir için model değerler hepsinde aynı ben hiç bir kartta RAM latency değerinden bahsedildiğini görmedim ki markası tercihimi etkilesin. Bize kalan anca fanı oluyor, onu da gözümüze şık görünen iyi soğutucağına inandığımız yada en azından gürültü/soğutma testlerini incelemiş (çoğu kişinin bu testleri önemsediğini sanmıyorum, anca kaç fps verdiğine bakıldığı için) şekilde tercih ediyoruz.

Teşekkür ederim. Sağ olun. Fakat aklıma takılan bir şey daha var. GTX 1050 eşdeğeri yeni nesil AMD ekran kartı hangisidir?

• Ekran kartı alırken markaya çok dikkat edilmeli mi?
  • Zotac GTX 1050 modeli biraz daha uygun fiyatlı.
  • Sizce markanın uzun ömürde, ileri dönüşlülük farkı olur mu?
Markalara değil cebindeki bütçene bakacaksın. Bütçene en yakın ve daha performanslı bir kart seçeceksiniz.

Teşekkür ederim, sağ olun. Ekran kartını seçerken neye dikkat etmem gerektiğini anladım. Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…