mustafa aras ö
Centipat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram
- SSD veya HDD modeli
- adata legend 850 lite
- Ekran kartı
- galax rtx 4070 ti super
- Anakart
- asus tuf gaming b650m-e wifi
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 7800X3D Tray
Merhaba. Yaklaşık 2 2 buçuk ay önce bir hazır sistem aldım. Neredeyse aldığımdan beri çoğu oyun, programın açılması yaklaşık 40-50 saniye sürüyor. Bugün de dahil olmak üzere 2 kez Windows 11 temiz kurulum yaptım. Bunların hiçbiri sorunumu çözmedi. Hiçbir oyunda FPS düşmesi, kasma, donma sorunu vs yok. Kardeşimin sisteminde de aynı işlemci, aynı ekran kartı var. Onun kartını kendimde denediğimde sorunsuz çalıştı. Benim kartım da onun sisteminde sorunsuz çalıştı. Kendi kartımı alıp tekrardan kendi sistemime taktığımda ise yine aynı yavaş açılma sorunlarını gözlemledim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sürücülerim güncel, Windows sürümü güncel. Fakat bugün yaptığım format-temiz kurulumdan sonra oyunlar tam ekranda iken Alt Tab atınca 1-2 saniye donup sonra açılmaya başladı. Formattan önce bu sorun yoktu.
Sürücülerim güncel, Windows sürümü güncel. Fakat bugün yaptığım format-temiz kurulumdan sonra oyunlar tam ekranda iken Alt Tab atınca 1-2 saniye donup sonra açılmaya başladı. Formattan önce bu sorun yoktu.