Ekran kartındaki GP yazısı ne anlama geliyor?

Ahmet Kian

Hectopat
Öncelikle selam arkadaşlar. Bir hafta sonra PC alacağım. Bütçem 4500 TL olduğu için bu sistemi almayı düşünüyorum, anakartı B450MH ve SSD'yi 480 yapıp alacağım. RAM'ı bir sonraki ay alacağım. İnternette GTX 1650 vs GTX 1650S videolarını izlerken aralarındaki FPS farkı çok fazla. Benim alacağım sistemde ekran kartında GTX 1650 GP OC yazıyor. 1650S ile aynı performansta mıdır? Eğer değilse INNO3D GTX 1650S yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim...

Pollux 3AN | Game Garaj

Öncelikle selam arkadaşlar. Bir hafta sonra PC alacağım. Bütçem 4500 TL olduğu için bu sistemi almayı düşünüyorum, anakartı B450MH ve SSD'yi 480 yapıp alacağım. RAM'ı bir sonraki ay alacağım. İnternette GTX 1650 vs GTX 1650S videolarını izlerken aralarındaki FPS farkı çok fazla. Benim alacağım sistemde ekran kartında GTX 1650 GP OC yazıyor. 1650S ile aynı performansta mıdır? Eğer değilse INNO3D GTX 1650S yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim...

Pollux 3AN | Game Garaj
GP Gaming Pro yani ürünün modeli. 1650 gücünde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı