- Makaleler
- 11
Üstteki PIN'i bastırıyorum ancak hiç gevşemiyor. Daha fazla zorlarsam pin kırılacak gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? Orada kalmış resmen.
Karga burun varsa onla deneyebilirsin hocam.Eki Görüntüle 2517185
Üstteki PIN'i bastırıyorum ancak hiç gevşemiyor. Daha fazla zorlarsam pin kırılacak gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? Orada kalmış resmen.
Öncelikle pense ile plastik kelepçeyi kes. Sonra kablodaki tırnaklara bastırırken kabloları hafif şekilde sağ-sol yaparak kendine doğru çek.Eki Görüntüle 2517185
Öncelikle pense ile plastik kelepçeyi kes. Sonra kablodaki tırnaklara bastırırken kabloları hafif şekilde sağ-sol yaparak kendine doğru çek.
Önce sağdakini sonra soldakini çıkar ikisi birlikte zor olur. Sıcaktan biraz yapışmış ola bilirler oynat birazda yerinde hafiften.
Hocam yerinden oynamamalarının sebebi o tırnak. O tırnağa bastırın, tırnak hafif aşağı eğilince kabloyu hafifçe sağ sol yaparak kendinize doğru çekin. Bir anda çekmeye çalışmayın git gide gücünüzü arttırarak kendineze doğru çekin. Tıpkı anakart ram slotuna ram takar gibi.Yerinden bile oynamıyorlar hocam o plastik kepçeyi bir keseyim o halde.
@yusuf7878
Hocam plastik kelepçe çok dar nasıl kesebilirim? Tek yapabildiğim o ucuna penseyle bastırmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.