Ekran kartından ses geliyor

Özgür-Ece

Centipat
Yüksek oyunlar oynadığımda kasadan cızırtı sesi geliyor. Sanırım ekran kartından kaynaklanıyor. Çok abartı bir ses yok bir problem yaratır mı diye sormak istedim sizlere.

Muhtemelen gelen ses Coil Whine sesi ekran kartından emin olduğuna göre. Sorun yaratmayacaktır ama kartı sıfır aldıysan niye böyle bir şey olsun ki? diye düşünerek garantiye gönderebilirsin, ücretsiz değişimini yapacaklardır.

sıfır aldım fakat rahatsız edici bir ses değil mesela cs de fps sabitleyince gelmiyor. ama fps yükseltince fan sesi artıyor ve ufak ufak cızırtı geliyor. Benimle beraber bu sıstemı alan birkaç kişi de daha da aynı problemi yapıyormuş fakat sorun cıkartılacak birşey değilmiş hatta bunun için geri gönderildiğinde bile hiç birşey yapmadan geri gönderiliyormuş. Sence ne yapmalıyım varmıdır önerin 1 aylık aldığım herşey

sıfır aldım fakat rahatsız edici bir ses değil mesela cs de fps sabitleyince gelmiyor. ama fps yükseltince fan sesi artıyor ve ufak ufak cızırtı geliyor. Benimle beraber bu sıstemı alan birkaç kişi de daha da aynı problemi yapıyormuş fakat sorun cıkartılacak birşey değilmiş hatta bunun için geri gönderildiğinde bile hiç birşey yapmadan geri gönderiliyormuş. Sence ne yapmalıyım varmıdır önerin 1 aylık aldığım herşey

Öncelikle anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sorun %99 coil whine. Evet bir zararı yok, bobin kalitesi yüzünden oluyor bu.

Ama sıfır alıp para verdiğiniz bir şey neden cızırdasın ki? Garantiye gönderin. Yeni kart göndereceklerdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı