12. sınıfa geçtin ve hala bulamadın mı? Okul 1 hafta sonra açılıyor haberin olsun.
Buldum tabii ki.
Hocam kimse almadı az bilgi verseniz mesela nereye girdiniz belki bulurum bende.
12. sınıfa geçtin ve hala bulamadın mı? Okul 1 hafta sonra açılıyor haberin olsun.
Buldum tabii ki.
Öğretmenden yardım al. Artık başvurular bitti ne desem faydasız. Okulun açılmasına 3 gün aldı hala staj yeri arıyorsun. Hazıran Temmuz ayı gibi öğretmenine gidip sormalıydın.Hocam kimse almadı az bilgi verseniz mesela nereye girdiniz belki bulurum bende.
Bende bulamadım hocamHocam kimse almadı az bilgi verseniz mesela nereye girdiniz belki bulurum bende.
Buldum tabii ki.
Devlet.Hocam bulduğunuz yer devlet mi yoksa özel mi?
Nasıl staj yeri bulurum?
Geçen yıl açtım konuyu. Buldum staj yerini. Kendim buldum.Staj yeri bulamazsanız, en son çare olarak hocanızdan rica edebilirsiniz. Normalde bu staj işini hocaların ayarlaması gerekir de genelde karışmıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.