Ekran kartını algılamama sorunu

Enespolat

Hectopat
Merhabalar elimde Sony modeli SVE1713S1EW bir laptop var. Uzun süredir sorunsuz kullandığım bilgisayarım son zamanlarda sorun çıkartmaya başladı. Özelikle ekran kartını bir türlü görmüyor bir sürü Driver programı denedim, kendi sitesinden indirdim ve bazılarını hiç kabul ettmedi bazılarını ise yüklemeye bırakınca siyah ekran verdi. Kurtarma seçeneklerinden geriye almadığım sürece ekran siyah bir şekilde kalmaya devam etti. Bilgisayara resmen 30'dan fazla format attım ama ne zaman güncelemeye calışsam herseferinde bittmesine çok az kala siyah ekran geliyor.
Bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama asla görüntü gelmiyor.

extrem 1.png

extrem 2.png

Dxdiag.png

Aygit yöneticisi 1.png

Aygıt yoneticisi 2.png

Sistem bilgisi.png

Amd radeon.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür hatalar anakarttan kaynaklıdır. Tanıtsanız bile daha sonradan ekran kapanıp kapanıp geri gelecek ve "Ekran Kartı Çalışmayı DUrdurdu ve bu durumdan kurtuldu" diye bi hata verecek. Servisine görütün derim.

Öncelikle klavyededen Win+R tuşlarına basıp çıkan pencereye services.msc yazın. windows update yi bulup servisi durdurun. Laptop markanızın sitesinden size ait olan modeli bulup ekran akrtınızın eski driverini indirin.ekran kartı driverlarınızın bütün driverlarını kaldırın.intel dahil. sonra eski driverları kurun. bakalım düzgün çalışcak mı.

Öncelikle klavyededen Win+R tuşlarına basıp çıkan pencereye services.msc yazın. windows update yi bulup servisi durdurun. Laptop markanızın sitesinden size ait olan modeli bulup ekran akrtınızın eski driverini indirin.ekran kartı driverlarınızın bütün driverlarını kaldırın.intel dahil. sonra eski driverları kurun. bakalım düzgün çalışcak mı.
Evet beni şaşırtmadı yine siyah ekran verdi yeniden :/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı