Msi rx6800Ekran kartının modeli nedir?
Bu durum rx 6800 için de geçerli ise dediğiniz gibi kablolama yapacağım.Her girişe ait kablo PSU’dan bağımsız gelirse en iyisi olur. Bu şekilde takmak daha yüksek güç kullanan GPU’larda sorun yaratır.
Yani sizin PSU’dan 2 ayrı kablo getirmeniz lazım.
Alakası yok, tek kablodan da beslenebilir, 1080Ti OC versiyon kullanıyorum, güçlü bir kart ve aynı bu fotoğraftaki gibi tek kablodan besleniyor... Böyle olması problem asla teşkil etmez. Ayriyeten ayrı ayrı PCIE güç kablosu olan PSU ben görmedim daha.Her girişe ait kablo PSU’dan bağımsız gelirse en iyisi olur. Bu şekilde takmak daha yüksek güç kullanan GPU’larda sorun yaratır.
Yani sizin PSU’dan 2 ayrı kablo getirmeniz lazım.
Alakası yok, tek kablodan da beslenebilir, 1080Ti OC versiyon kullanıyorum, güçlü bir kart ve aynı bu fotoğraftaki gibi tek kablodan besleniyor... Böyle olması problem asla teşkil etmez. Ayriyeten ayrı ayrı PCI-e güç kablosu olan PSU ben görmedim daha.
Tek bir PCIE kablosunun desteklediği "önerilen" güç miktarı 150W, sizin GPU'nuz 250W kullanıyor, hadi 50-75W'ı anakarttan çekilse, kalan 175-200W bu iki kablodan, yani tek kablodan geliyor ve önerilen güç miktarının üstüne çıkıyorsunuz.Alakası yok, tek kablodan da beslenebilir, 1080Ti OC versiyon kullanıyorum, güçlü bir kart ve aynı bu fotoğraftaki gibi tek kablodan besleniyor... Böyle olması problem asla teşkil etmez. Ayriyeten ayrı ayrı PCIE güç kablosu olan PSU ben görmedim daha.
İmkanınız varsa iki kablo kullanın. Çok aşırı yüksek değil güç kullanımınız ama yine de güvende olmakta fayda var. PSU'nuzun kullanım kılavuzunda bu konuda daha çok bilgi olabilir.Bu durum rx 6800 için de geçerli ise dediğiniz gibi kablolama yapacağım.
Psu Corsair RM850xAlakası var. Bahsettiğiniz ekran kartı 250W ve bildiğiniz üzere piyasada iki adet 8 pin PCI-e ile beslenen RTX 3090 Ti de var ki tek kablo ile daisy chain bağlayarak beslemek pek de sağlıklı olmaz.
"Ayrı ayrı PCI-e güç kablosu olan PSU görmedim" ifadenize hiç girmeyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.