Ekran kartını çıkarıp takma sonrası görüntü gelmiyor

hakann7534

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartını çıkardım geri taktim, ekrana görüntü gelmiyor.

knka simdi ekran kartinda bir sikinti olsa bile suanda bios enazindan gelmeliydi. senin sisteme direk goruntu gelmiyor. anakartina temizlik vs yaptiysan zarar vermis olabilirsin.

bunun cozumu icin sana bir taktik vereyim dene enazindan

knka simdi ekran kartinda bir sikinti olsa bile suanda bios enazindan gelmeliydi. senin sisteme direk goruntu gelmiyor. anakartina temizlik vs yaptiysan zarar vermis olabilirsin.

bunun cozumu icin sana bir taktik vereyim dene enazindan
Ekran kartının içini açmıştım bi parçaya zarar verdimmi acaba

anakartinda bios pili olmali sol altta olabilir yuvarlak pil. zarar vermeden cikart bekle 5 10dk tekrar tak dene. bunlari pc fisteyken felan yapma

Ekran kartının içini açmıştım bi parçaya zarar verdimmi acaba
knk islemcinin modeli ne bilmiyorum ama islemcinde dahili grafik karti vardir buyuk ihtimalle ekran kartin olmasa bile goruntu gelir yani

anakartinda bios pili olmali sol altta olabilir yuvarlak pil. zarar vermeden cikart bekle 5 10dk tekrar tak dene. bunlari pc fisteyken felan yapma
Denrdimde bı keresinden yanlışlıkla pil olmadan çalıştırdım

Hiç gelmiyor ama monitör den ayar yapmak lazimmi

Denrdimde bı keresinden yanlışlıkla pil olmadan çalıştırdım

Hiç gelmiyor ama monitör den ayar yapmak lazimmi
monitorden olacagini zannetmiyorum. anakartinizin yan vs bolumunde calistirdiginizda hangi parcanin hasarli oldugunu gosteremn ledler olmali calistirdiginizda oraya bakin turuncu kirmizi yanan yerlerin yaninda cpu vs felan yazacak ona gore hangi parcada sorun oldugunu anlayabilirsin

Oraya baya baktimda bişi yoktu yarın tamirciye goturcem de para bulamuyom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…