SurpriseApo
Decapat
Daha fazla
Ekran kartımı temizlemek için vidaları sökerken kartı hafif çizdim, çok önemli bir yerde değil fakat sizce sorun olur mu? Silikon ile izole etmeli miyim?
Sistem çalışıyorsa sorun yok. Çizikten sonra açılmıyorsa kısa devre yapıp kartı yakmış olabilir.Ekran kartımı temizlemek için vidaları sökerken kartı hafif çizdim, çok önemli bir yerde değil fakat sizce sorun olur mu? Silikon ile izole etmeli miyim?
Sistem çalışıyorsa sorun yok. Çizikten sonra açılmıyorsa kısa devre yapıp kartı yakmış olabilir.
Tamamdır çok sağol.Skın silikon vs işine girme
Kart ısınıca o silikon eriyince ne olacak sence?
Bunun için en güzel çözüm elektronikçiden aaşağıdaki banttan bir parça alıp oraya koyman
Eki Görüntüle 1315587
Yüksek ısıya dayanıklı bant diye geçer ve hemen hemen her elektronik üründe izolasyon amaçlı kullanılır.
Ama çizdiğin alanda eğer board'dan geçen ve gerçekten çok narin olan bağlantı hatlarını zedelediysen vey akopardıysan o zaman kartın arıza verebilir.
Ama sakın elektronik devrelere bilmediğin bir şey uygulama.
Çalışıyormu bilmiyorum sorun çıkmasın diye henüz çalıştırmadım ve zaten çalıştırabileceğim sistem 5 gün sonra falan hazır olur.Ekran kartı çalışıyor mu?
Veri yolu çizilmiş gibi gördüm ben.
Ekran kartı çalışıyor mu?
Veri yolu (adı bu muydu tam emin değilim) çizilmiş gibi gördüm ben.
Çok geçmiş olsun. Artık daha dikkatli olursun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.