Riser kablosu alırken kaliteli bir kablo almamak bazen sorunlara neden olabiliyor. Ortamdaki elektrik akımına sahip olan her cihaz manyetik kirliliğe yol açar ve iyi bir yalıtım olmayan kabloda sorun yaşayabilirsin. Kullandığım kasa ile gelen kablo bende 2080 Ti ile sıkıntı çıkardı, yerine farklı kablolar alıp test ettim. Şu anda Thermaltake'in 300mm kablosunu kullanıyorum ancak Premium bir ürün olduğu için fiyatı dediğin gibi yüksek. 200 mm uzunluğunda olanın sorun çıkaracağını sanmıyorum ama onu test etmedim. Kullananlar genel olarak memnundu en son baktığımda.
Amazon.com: Thermaltake AC-045-CN1OTN-C1 TT Premium PCI-E x16 3.0 Extender Riser Cable 300mm Graphic Cards Black: Computers & Accessories
www.amazon.com
Aldığım kablolardan biri de ezdıy 25 cm uzunluğundaki kablosuydu, onunla da bir sorun yaşamadım ve fiyatı daha uygun. Ürünün linkini vereyim ancak başka yerlere bakman lazım çünkü şu anda mevcut değil.
Buy EZDIY-FAB New PCI Express 16x Flexible Cable, PCIE 3.0 16x Riser Cable, High Speed Riser Card-25cm: Network Cards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Bu modelleri araştırıp daha uygun fiyatlı yerlerden alabilirsin.