Ekran kartını güncellerken mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

MostWanted222

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16gb 3200mhz ddr4 ram
SSD veya HDD modeli
Micron_2450_MTFDKBA512TFK
Ekran kartı
gtx1650
İşlemci
i5 11400h 2.70
Laptopumda ekran kartını güncellemeye çalıştığımda mavi ekran veriyor, format attım, Windows 11 de denedim hata geçmiyor. En son sürüm geldiğinde indirdim kurarken bir anda mavi ekran hatasını verdi yeniden başlattıktan sonra baktım güncellemiş mi yoksa yüklediğim sürümde bir sorun var mı diye. En son yüklediğim yani güncel ekran kartı sürümünü gösteriyor. Minidump dosyasını arşive çıkarttım yanıtladığınız anda yollarım.

Dosya Ekleri

• mavi ekran.jpg
    mavi ekran.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 47
Windows update ile ne varsa yükle sistemi yeniden başlat.
Bu şekilde Nvidia sil.
Sonra bunu yükle ve gelişmeleri bildir.
windows updatedeki herşeyi güncelledim intel sürücüsü dahil nvidianın sürücüsünü de sildim yeniden başlattım attığınız linkteki sürücüyü kurarken gene aynı hatayı verdi

Son düzenleme:
Anakartla bir alakası yok. 2023 sonundaki sürücüyü kurarsan mavi ekran vermediğini görürsün. Bazı 1650 laptoplarda böyle bir sorun var ve firmalar çözmek için bir şey yapmıyor. 2024 sonrasında bu sorun ortaya çıktı.

Aslında laptopu Acer'e yolladığımda bana ekran kartının sağlığıyla alakalı ekran görüntüleri yolladılar halletmeden geri yolladılar yani, ama 2. kez yolladığımda umarım düzeltirler, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam :)
4 kez aynı sorundan gidince komple iade hakkın var diye biliyorum. Gerekirse video kaydı ve dmp dosyalarını servise yolla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı