Laptopumda ekran kartını güncellemeye çalıştığımda mavi ekran veriyor, format attım, Windows 11 de denedim hata geçmiyor. En son sürüm geldiğinde indirdim kurarken bir anda mavi ekran hatasını verdi yeniden başlattıktan sonra baktım güncellemiş mi yoksa yüklediğim sürümde bir sorun var mı diye. En son yüklediğim yani güncel ekran kartı sürümünü gösteriyor. Minidump dosyasını arşive çıkarttım yanıtladığınız anda yollarım.
Ekran kartını sürücünüzü silmek için DDU aracını kullanabilirsiniz. https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ Buradan ekran kartınızı seçip temizledikten sonra yeniden başlat kısmını seçin. Sistem yeniden başlayacaktır.
windows updatedeki herşeyi güncelledim intel sürücüsü dahil nvidianın sürücüsünü de sildim yeniden başlattım attığınız linkteki sürücüyü kurarken gene aynı hatayı verdi
Aslında laptopu Acer'e yolladığımda bana ekran kartının sağlığıyla alakalı ekran görüntüleri yolladılar halletmeden geri yolladılar yani, ama 2. kez yolladığımda umarım düzeltirler, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam
Anakartla bir alakası yok. 2023 sonundaki sürücüyü kurarsan mavi ekran vermediğini görürsün. Bazı 1650 laptoplarda böyle bir sorun var ve firmalar çözmek için bir şey yapmıyor. 2024 sonrasında bu sorun ortaya çıktı.
Aslında laptopu Acer'e yolladığımda bana ekran kartının sağlığıyla alakalı ekran görüntüleri yolladılar halletmeden geri yolladılar yani, ama 2. kez yolladığımda umarım düzeltirler, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam