Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Dip dibe montaj edildiği için arkada kalmış. Zar zor yine de basıyorum ama aşağı inmiyor hareket bile etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Dip dibe montaj edildiği için arkada kalmış. Zar zor yine de basıyorum ama aşağı inmiyor hareket bile etmiyor.
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 8 Ağustos 2024 #2 Hocam benim eski anakart da böyleydi yer yoktu ince uzun tornavida ile aşağı bastırıp çıkarmıştım ama dikkat et kaçırma tornavidayı anakarta. Belki RAM'leri çıkarıp daha rahat parmağını uzatabilirsin. Artı 0 Eksi
Hocam benim eski anakart da böyleydi yer yoktu ince uzun tornavida ile aşağı bastırıp çıkarmıştım ama dikkat et kaçırma tornavidayı anakarta. Belki RAM'leri çıkarıp daha rahat parmağını uzatabilirsin.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 855 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Olmuyorsa zorlama önce işlemci soğutucusunu sök elin rahatlaşsın. Artı 0 Eksi
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 RAM'leri çıkarmayı denedim klipsleri ekran kartına dayanmış ittiremiyorum nefret ediyorum şöyle dar PC'lerden Artı 0 Eksi
RAM'leri çıkarmayı denedim klipsleri ekran kartına dayanmış ittiremiyorum nefret ediyorum şöyle dar PC'lerden