Ekran kartını plastik kelepçe ile sabitleme

fatihwolfie

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Teknobiyotik üzerinden vermiş olduğum sipariş yaklaşık 1 ay önce elime geçti ve sistemi hazır toplanmış halde bana yolladılar. Yolda kargoda hasar görmemesi için ekran kartını plastik kelepçe ile kasaya sabitlemişler ve o şekilde yollamışlar. Bu plastik kelepçe ekran kartının çip kısmına temas ettiğini dün fark ettim, 1 aydır bu sistemi bu şekilde kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Ekran kartının sarkmaması için kalması tercihim fakat çip kısmına teması beni geriyor, sizce bir problem oluşturur mu ?

asas.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok amatörce alınmış bir önlem:) Sen değil yani Teknobiyotik kastım. Sök gitsin bir yararı yok onun şu an bence. Ayrıca plastik bu, erir veya yapışır boşuna uğraşırsın. Böyle siparişlerde genelde ekran kartının montajlanmadan yollanması lazımdı.

Çok amatörce alınmış bir önlem:) Sen değil yani Teknobiyotik kastım. Sök gitsin bir yararı yok onun şu an bence. Ayrıca plastik bu, erir veya yapışır boşuna uğraşırsın. Böyle siparişlerde genelde ekran kartının montajlanmadan yollanması lazımdı.
Demonte yolluyorlar normalde. Neden böyle bir şey yapmışlar acaba.

Demonte yolluyorlar normalde. Neden böyle bir şey yapmışlar acaba.
Teknobiyotik miydi hatırlamıyorum ama yine böyle yollamıştı bir firma daha. Arkadaşımız burada konu açmıştı şimdi bulamadım. Onun PCI slotu direk kopmuştu yerinden. Yani bunu düşünemeyen insanların teknoloji firmalarında çalışmaları gerçekten bana çok garip geliyor. Ekran kartını normal montaj yaparken bile ağırlığı hissediliyor insan bir tırsıyor sallanmasın falan diye:)

Teknobiyotik miydi hatırlamıyorum ama yine böyle yollamıştı bir firma daha. Arkadaşımız burada konu açmıştı şimdi bulamadım. Onun PCI slotu direk kopmuştu yerinden. Yani bunu düşünemeyen insanların teknoloji firmalarında çalışmaları gerçekten bana çok garip geliyor. Ekran kartını normal montaj yaparken bile ağırlığı hissediliyor insan bir tırsıyor sallanmasın falan diye:)
Daha önce de videolara yaptığı yorumlar ile gündeme gelmişti. Ne biçim iş yapıyor bu adamlar anlamadım.

Nanokatalog gibi Teknobiyotik de artık kendini bozmaya başladı.
Böyle bir saçmalık olamaz. Ekran kartını kutusuyla göndermek varken neyin kafasını yaşıyorsunuz diye sorardım ben.

Teknobiyotik yeni yerine taşınmadan önce bana 10 veya 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesindeydi.
O zamanlar böyle saçmalıklar yapmıyorlardı. Yeni yerine taşındıktan sonra firma yapısı çok zayıfladı.

Açılmış ürün göndermeler, iadesi alınmış ürünü sisteme dahil etmeleri gibi durumları görmeye başladık artık.

makas yardımıyla koparıp atayım.
Böyle daha da amatör ve rezil görünüyor:) Gözlerim kanadı resmen:ROFL: Kopar at yoksa adres ver ben keseyim onu:) Bir daha da burdan alış-veriş yapma bence:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı