Ekran kartını plastik kelepçe ile sabitleme

Kelepçe dediğiniz şey bildiğimiz plastik kablo bağı değil mi? Eğer öyleyse sökmek için neden bu kadar uğraştınız?
Evet, plastik fakat ince yerler olduğu için ne makası ne de penseyi içeri sokamıyordum. Mecburen kartı söküp kurtardım ve sanırım yanlış bir uygulamam yüzünden daha önce hiç duymadığım coil whine sesini duymaya başladım. Acaba güç pinini mi tam oturtamadım yerine onu düşünüyorum :(

Coil Whine kelepçeyi çıkartmanızla alakalı bir durum olamaz.
Coil Whine bobin tıslaması olarak geçer. Bobinde oluşan titreşim yüzünden oluşur. Yük altında ise ıslık gibi ötme durumları olur.

Coil Whine yüzünden 3 veya 4 kez Asus 1070 Ti, MSI 1080 Ti, Asus RX580 üzerinde çok fazla değişim ve para iadesi aldım.
Hatta bu hafta yeni bir servis raporu aldım. Hepsiburada.com üzerinden yeni gelecek Asus RX580 T8G modelini bekliyorum.

Ekran kartını gönderin Teknobiyotik firmasına bilgi geçerek. Ekran kartımda Coil Whine mevcut diyerek değişim veya iade talep edin. Servis kontrolünden geçtikten sonra değişim veya iadesi yapılacaktır gerekli görülürse.

Çiziği bahane edemezler donanıma zarar vermedikçe.
Yaptıları işlem zaten ekran kartına yapılmaması gereken bir durum. İstedikleri kadar zırlasınlar tüketici hakem heyeti ile sorun çözülür.

Ayrıca sesli video paylaş oyun sırasında ekran kartını çekip.
Fotoğraf olarak şuan takılı halini at. Çizik olan yer neresi göster fotoğrafla.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı