Ekran Kartını Şubeden mi Almalıyım, İnternetten mi Sipariş Etmeliyim?

72837

Megapat
Vatan Computer'dan GTX 750Tİ alacağım. İnternetten alsam kargoda zarar görür mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Forumda bir çok kişi internet üzerinden siparişini verdi, su ana kadar da bir sorun görmedim. Yakındaki mağazada ürün varsa oradan alabilirsiniz, yoksa internetten verin siparişinizi.

İnternet üzerinden aldığınızda fiyat indirimi varsa internet üzerinden alın. Kargo kısmında zarar görmesi kısmını şöyle açıklıyayım. Ürünü kuryeden aldığınızda açıp kontrol ederek öyle teslim alın ürünü.

Ülke içi olduğu için sıkıntı olmaz. Ama siz yineden kargoyu aldıktan sonra kontrol edip öyle güle güle diyin görevliye.

Ben internetten sipariş verdim ama şubeyi de bir kontrol edin. Hangi şekilde fiyat daha uygunsa öyle alın. Ayrıca kargodan da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bende internet üzerinden satın almıştım gayet iyi paketliyorlar güvenle alabilirsiniz.

Beyler bende bu ay vatan computerden 10 tane pc parcasi alicam hepsini kacgunde getirirler. Bozuk fln cıkmaz dimi ?

Benim ürünler en fazla 3-4 günde geldi. Pazar günü hariç, bozuk filan çıkmaz rahat olun. Güzelce paketleme yapılıyor.

Ben internetten msi gtx 980 aldim indirimli fiyattan. Kargoyu yogun calistigim icin teyzemlere yolladim. Kutunun acma yeri epeyce tahrip olmustu. 14 gunluk sure zarfinda gittim birebir degisim yaptim sorun cikarmadilar. Kargo geldiginde iyice incele sikinti yoksa al. Sikinti varsa tutanak tutup elemana da imzalat. Kargoyu gerisin geri yolla gitsin. Imza atmamakta diretirse altina imzadan imtina yazsin el yazisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…