Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekran Kartını Şubeden mi Almalıyım, İnternetten mi Sipariş Etmeliyim?
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Forumda bir çok kişi internet üzerinden siparişini verdi, su ana kadar da bir sorun görmedim. Yakındaki mağazada ürün varsa oradan alabilirsiniz, yoksa internetten verin siparişinizi.
İnternet üzerinden aldığınızda fiyat indirimi varsa internet üzerinden alın. Kargo kısmında zarar görmesi kısmını şöyle açıklıyayım. Ürünü kuryeden aldığınızda açıp kontrol ederek öyle teslim alın ürünü.
Ben internetten sipariş verdim ama şubeyi de bir kontrol edin. Hangi şekilde fiyat daha uygunsa öyle alın. Ayrıca kargodan da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ben internetten msi gtx 980 aldim indirimli fiyattan. Kargoyu yogun calistigim icin teyzemlere yolladim. Kutunun acma yeri epeyce tahrip olmustu. 14 gunluk sure zarfinda gittim birebir degisim yaptim sorun cikarmadilar. Kargo geldiginde iyice incele sikinti yoksa al. Sikinti varsa tutanak tutup elemana da imzalat. Kargoyu gerisin geri yolla gitsin. Imza atmamakta diretirse altina imzadan imtina yazsin el yazisiyla.