Ekran kartını takarken anakart bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar ekran kartı ısınmaya başlayınca bende öndeki fanı alt tarafa koydum.
Hazır açmışken ekran kartını çıkarıp temizleyeyim demiştim.

Normalce çıkarttım ve temizleyip geri taktım.
Neredeyse anakart ile hiçbir temasım olmadı yani :D. Anakartı aldığım bizim bakkala gittim. Anakart bozulmuş dedi.

Nolcak dedim servise gidecek dedi.

1 hafta sürer en geç 2 haftaya gelir dedi. Bende tamam dedim.

Anakartıma dokunmamama rağmen bu alet neden bozuldu ? Çok narin heralde :D

Servisten gelince eskisi gibi olur mu ? Üst modelini verirler mi ? Mesela M5A97 EVO falan :D

Bu arada ekrana görüntü gelmiyordu ve klavye-fare nin ışığıda yanmıyordu. Yani anakart üzerindeki hiçbir giriş çalışmıyordu.

Ama ekran kartı- işlemci ve diğer fanlar çalışıyordu.

Bu servis işi nolcak yardım :D Şeytana uydum dayanamadım ekran kartını çıkarttım başıma gelmedik kalmadı :S

2 hafta internet cafelere harcıyacağım parayla neler alırdım kim bilir :D

Ekran kartını takarken anakartı bozmak zor bir iş. Zoru başarmışsın :) Eğer güç kablosunu çekmeden bu işi yaptıysan bozman doğal. Gigabyte anakartı alıp ASUS vermezler ama, emin ol :) Gigabyte'ın bile üst modelini vermezler. Belki bir ihtimal bir üst revizyon verilir, o kadar.

Abi dur anlamadan bozulduğu gibi bakkala koşmussun :D Belki anakartın güç pinleri oynamıştır başkada birşey gelmedi aklıma. :D Geçmiş olsun iyiki garantisi var. Üst modelini gönderseler bile bakkal alt modeli sana verir kendi evo'yu alır nereden anlıyacan :D Yada sana m5a97 yerine bunun bir yükseğini evo'sunu al der hop 50 kağıt cepte. :D Yine gemiş olsun. Bu arada laptop'un yokmuydu senin benmi yanlış hatırlıyorum ?

- - - Güncellendi - - -

Senin anakart gigabyte'mış yahu ben şaçmaladım o zaman kusura bakma. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende söktüm geçen ne var ne yok . Ön usbleri yanlış takmışım hariciyi bir taktım hariciden yanık kokusu geldi hemen :D PC işi sakat bir iş. Hata kabul etmiyor.

Abi dur anlamadan bozulduğu gibi bakkala koşmussun :D Belki anakartın güç pinleri oynamıştır başkada birşey gelmedi aklıma. :D Geçmiş olsun iyiki garantisi var. Üst modelini gönderseler bile bakkal alt modeli sana verir kendi evo'yu alır nereden anlıyacan :D Yada sana m5a97 yerine bunun bir yükseğini evo'sunu al der hop 50 kağıt cepte. :D Yine gemiş olsun. Bu arada laptop'un yokmuydu senin benmi yanlış hatırlıyorum ?

- - - Güncellendi - - -

Senin anakart gigabyte'mış yahu ben şaçmaladım o zaman kusura bakma. :D

Anakartı bakkaldan getittirmiştim ve bozulunca da kendim uğraşmak yerine ona götürdüm.
Sonuçta para almayacak benden, neden kendim uğraşayım ki :D

Laptopım var ama o amcamın aynı zamanda :D Ben masaüstü kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı