Ekran Kartını Takınca Güç Gelmiyor.

buraksylgn

Centipat
Ekran karti takili olmadan powera basinca PC aciliyor. Fakat onboard grafik birimi olmadigi icin ekran gelmiyor haliyle. Ekran kartinin guc kablolarini takmadan da aciliyor, isigi falan yaniyor ekran kartinin ve yine goruntu gelmiyor. Guc kablolarini takinca ise hicbir sekilde anakarta guc gelmiyor. PSU'dan tik-tik diye ses geliyor sadece bir kere o kadar. RAM slotlarini degistirdim, BIOS pilini cikarip taktim. Yeni topladim daha eskiden calisip calismadigini bilmiyorum.

Ekran karti: Sapphire RX 580 4G.
PSU: Coolermaster v750 80+ Gold 750W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıp çalışmadığını bilmiyorsanız ekran kartını ikinci el aldınız galiba. Bir başka bilgisayarda deneme imkanınız varsa bir deneyin olmadı geri gönderin.

Ekran kartı driver yaptınız mı rx kullanıyorsanız windows unuza göre drıver sitesinden indirin 10 kullanıyorsanız windows 10 var 8.1 kullanıyorsanız veya 8 yok malesef amd windows 8.1 ve 8 i desteklemek o yüzden 7 indirirsiniz ayrıca ekran kartınızı 0 mı 2 el mi alıdınız buda çok önemli 2 el aldıysanız mining olabiliyor veya dışı temiz içi çöp olmuş olabiliyor yardımcı olabiliceğimiz ne olursa bizle paylaşın iyi günler.

Direkt Servispoint'e gönderin. Ekran kartında sıkıntı var.
Direkt Servispoint'e gönderin. Ekran kartında sıkıntı var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı