Ekran kartını takınca onboard devre dışı kalmıyor

Hepinize iyi günler. Geçen gün oyun oynarken PC biand dondu nedenini anlamadım ama dondu kaldı yeniden başlattım, görüntü alamadım bir türlü. Ekran kartımı cıkardım farklı kasaya taktım görüntü aldım. Dedim benim kasadaki ekran kartı soketinde sorun vardır farklı ekran kartını taktım ona görüntü verdi garip şekilde tekrar kendi ekran kartımı taktım fan sorunsuz dönüyor ama görüntü vermiyor. Garip olan ise ekran kartım takılı iken onboarda takınca görüntü veriyor BIOS'u güncel zaten BIOS'u hem anakartdan hem de BIOS ayarlardan sıfırladım fark eden bir durum olmadı. Farklı güç kaynagı denedim olmadı. Anakartın modeli GA-G31M-ES2l rev 2.0 ekran kartı isa ATI Radeon HD 4650 yedek olarak denedigim ATI Radeon HD 2600 Pro. Sizce sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
v45vbfvb.jpg

İşaretlediğim yerdeki PCI olanı PEG yapın. Onboard yazan yeri resimde gördüğünüz şekilde kalsın.

haklısınızda sağlam olan 512 mb diğeride 1gb bozuk olsaydı farklı kasada çalışmazdı benim kasam bozuk olsaydı farklı ekran kartını çalıştırmazdı çııkmazda kaldım
yokmu bilen bir kişi lütfen yardım edin
Bilen birisi yok mu acaba bir yardım ETS'e bana çözemedim sorunu

Son düzenleme:
haklısınızda sağlam olan 512 mb diğeride 1gb bozuk olsaydı farklı kasada çalışmazdı benim kasam bozuk olsaydı farklı ekran kartını çalıştırmazdı çııkmazda kaldım
yokmu bilen bir kişi lütfen yardım edin
Bilen birisi yok mu acaba bir yardım ETS'e bana çözemedim sorunu
Ben de aynı sorunu yaşıyorum normalde başka bir ekran kartını sorunsuz çalıştıran anakart ve başka bir anakartta sorunsuz çalışan ekran kartı ne ilginçtir ki birbirleriyle çalışmıyor. Görüntü vermiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı