Ekran kartını tek vidayla sabitlemek sorun çıkarır mı?

Kerim_Efe

Hectopat
Daha fazla  
Bugün İncehesap'tan aldıgım PC geldi Gainward Ghost 5060 Ti 16 GB VSR çift fanlı versiyon, ekran kartı vidasının birine vida giriyor diğerine girmiyor sıkışıyor ve sıkamıyorum vidayı, yalama gibi değil, sanki delik darmış gibi. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 30 cm 5070'i tek vida ile tutturuyorum bir sıkıntı olacağını sanmam bende sarkma gibi bir durumda yok şu an çift fanlı model ekran kartı için tek bir vida ile tutturmak yeterli.

Bugün İncehesap'tan aldıgım PC geldi Gainward ghost 5060 Ti 16 GB VSR çift fanlı versiyon, ekran kartı vidasının birine vida giriyor diğerine girmiyor sıkışıyor ve sıkamıyorum vidayı, yalama gibi değil, sanki delik darmış gibi. Ne yapabilirim?

Evet sorun çıkarır onun vidası ile uğraşmak yerine ekran kardı destek standıda alabilirsiniz bunun gibi
Ekran kartı destek aparatı, güçlendirilmiş seri MSI siyah https://share.google/WzK8kUtKCY9rTOaEO

Hocam ben 30 cm 5070'i tek vida ile tutturuyorum bir sıkıntı olacağını sanmam bende sarkma gibi bir durumda yok şu an çift fanlı model ekran kartı için tek bir vida ile tutturmak yeterli.
Zamanla sarma yapabilir dikkatli olun.

Ne kadar süredir öyle kullanıyorsun bir de bu benim ilk bilgisayarım ve kutudan bir poşet vida çıktı me yapacağımı bilmiyorum bir de işlemci soğutucudan böyle kablolar çıkıyor bunlar nedir ben sadece ekran kartı montajı yaptım herhangi başka bir şey yapmama gerek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20251217_154241.jpg
    IMG_20251217_154241.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 19
Sanmam. Sarkma vs korkusu varsa altına destek koyabilirsiniz. Benim ekran kartı kütük kadar ve tek vida tutuyor. 6 yıllık falan.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-12-17 at 15.47.33.jpeg
    WhatsApp Image 2025-12-17 at 15.47.33.jpeg
    171,7 KB · Görüntüleme: 16
Ne kadar süredir öyle kullanıyorsun bir de bu benim ilk bilgisayarım ve kutudan bir poşet vida çıktı me yapacağımı bilmiyorum bir de işlemci soğutucudan böyle kablolar çıkıyor bunlar nedir ben sadece ekran kartı montajı yaptım herhangi başka bir şey yapmama gerek var mı?

Hocam sistem görüntü veriyor mu işlemci soğutucu aktif değil çok ısınır açarsan 90 100 derece olur işlemcin.

Sanmam. Sarkma vs korkusu varsa altına destek koyabilirsiniz. Benim ekran kartı kütük kadar ve tek vida tutuyor. 6 yıllık falan.

Bu arkadaşım resim paylaşmış kasada aynı benimki de öyle duruyor.

Hocam soğutucu fanın sağ üst kısmında anakartta 4 pinlik giriş olur o kabloyu ona sok fan çalışır.

Bugün İncehesap'tan aldıgım PC geldi Gainward Ghost 5060 Ti 16 GB VSR çift fanlı versiyon, ekran kartı vidasının birine vida giriyor diğerine girmiyor sıkışıyor ve sıkamıyorum vidayı, yalama gibi değil, sanki delik darmış gibi. Ne yapabilirim?
Elinizle soketi oynatın biraz, ikinci deliğe de girer.
Onun dışında eskiden GTX 1080 kartımı tek vidayla kullanırdım ama sorun olmuyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı