Ekran kartını tutturmak için vida

XChosenn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Aldığım yerden montaj yaptırmıştım. Ekran kartını o zamanlar almadığımdan sadece ızgaraları çıkartmışlar. Bugün elime RX 590 ekran kartı geçti fakat ekran kartını sabitlemek için vida bulunmuyor. Büyük ihtimal kasa veya bir parçanın başka bir yerine kullandılar o vidayı. Kasa Xigmatek Frontliner. İlla kendi vidası olmalı mı? Kaç cm'lik ne kadar boyutta filan bir vida almam lazım sağlıklı bir şekilde sabitlemem için?
IMG-20190110-WA0011.jpeg
IMG-20190110-WA0013.jpeg

Son düzenleme:
Ben vidayı çıkardım, çünkü HDMI kablosuna zarar veriyordu.

Büyük ihtimalle herhangi bir vida sıkıntı çıkarmaz. 5 cm boyunda bir vida yeterli olacaktır.

HDMI kablosuna zarar verdiği için vidalarını çıkartıp plastik kelepçe ile sabitlemiştim kasaya. Düzgün sabitlersen sorun çıkmaz.

Hocam eğer güç kaynağı direk kasaya değiyorsa altında boşluk yoksa çapraz 2 vidayı söke bilirsin sıkıntı çıkmaz tahminimce o vidalar kullana bilirsin.

Montaj anında yaptıkları için aramadığım yer kalmadı.Kayıp gözüyle bakarsam.Herhangi bir vida uyumlu olur mu?

Oradaki vidanın HDMI kablosuyla işi ne ki :kararsız:
Ben sorunumda; vidalamak için sokete tam olarak yerleştirmek gerekiyor. Bunu yapınca da kablo PCI slotuna çarpıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Vidalamayıp elektrik bandıyla bantladım ve çözüldü.
Montaj anında yaptıkları için aramadığım yer kalmadı.Kayıp gözüyle bakarsam.Herhangi bir vida uyumlu olur mu?
Muhtemelen sorun olmaz. Deneyip öğrenebilirsin. En iyisi deneyip görmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı